arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Mycket bra 7,9
baserat på 804 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 804 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,4
  • Faciliteter 7,7
  • Läge 7,6
  • Bekvämligheter på rummet 8,1
  • Personal 8,1
  • Valuta för pengarna 8,4
  • Mat/Middag 6,7

8,3 Ulf N.
Sverige
21 november 2013
Prisvärt
Personal, pris närhet till strand
Hotellet är ett annex som ligger 5 minuters promenad från stranden och huvudhotellet. personalen är mycket vänlig och hjälpsam.Ligger utmed en lokalväg som går ner till stranden men det är inget som stör. Just vårt rum var det fuktskador i badrummet men enligt chefen så höll de på att göra i ordning dessa efter hand. detta gäller rummen på bottenvåningen.

9 Lise L.
Sverige
17 juli 2013
Värt pengarna
Trevlig personal, mysig pool, bra rum.
Trevligt hotell, några minuter från stranden, trevlig personal. Rekommenderas

6 Mari P.
Sverige
22 april 2013
bra familjehotell
sköna sänga, fina och rena rum, pool

5,7 Andreas R.
Sverige
30 mars 2013
Okey hotell med bra läge
bra läge, poolen/jacuzzi,snabbt internet

8,7 Per J.
Sverige
08 februari 2013
Fint hotell med gångavstånd till stranden
Rummet och poolen
Fint hotell med fina rum. Fanns aircon, takfläkt och väggfläkt så man behövde absolut inte ligga och svettas. Låg en mindre promenad från stranden, ca 3-5min. Fanns även en fin mindre pool att svalka sig i.

8,8 Alvin M.
Filippinerna
07 juni 2016
Good location. Fair price.
Fair enough for the price you pay. Walking distance to beach front. Friendly staff. Cool and comfortable rooms. Final deciding factor is it's the only accomodation that has a room for 6 pax. 1 King, 1 Queen and 1 Double deck single beds. Perfect for what we need. Family bonding 24/7! Precy is a great staff!

4,4 Kristoffer M.
Guam
07 juni 2016
Not good resort
We asked the lady for a shampoo but she refused to give us because she said why we are asking for a shampoo while we will check-out soon. I don't want this recommend this hotel.

8 RIZALNA S.
Filippinerna
31 maj 2016
Clean rooms and facilities, comfy beds,relaxing time swimming in the pool ...
Staff were friendly and accommodating... We requested for rooms on the ground floor near the pool for easy access.

7,2 Floricel C.
Filippinerna
31 maj 2016
Good stay
PROS: Family room was more than expected. It was spacious and can actually accommodate more than 6 persons. Beds were so comfy. Air conditioner can't cool the entire room but fans were provided. They have a great and relaxing pool. CONS: Restaurant is pricey. Assigned staff was not paying attention and lacks professionalism. Walking distance to the beachfront but still not advisable for those with young children or knee problems (like my mother’s that time).

4,4 Viena J.
Filippinerna
25 maj 2016
Everything seems old
The only advantage is the king sized bed. Location could be a plus if the surrounding wasn't that dirty.