arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Mycket bra 7,9
baserat på 807 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 807 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,4
  • Faciliteter 7,5
  • Läge 7,6
  • Bekvämligheter på rummet 8,1
  • Personal 8,1
  • Valuta för pengarna 8,4
  • Mat/Middag 6,7

Ulf N.
Sverige
21 november 2013
Prisvärt
Personal, pris närhet till strand
Hotellet är ett annex som ligger 5 minuters promenad från stranden och huvudhotellet. personalen är mycket vänlig och hjälpsam.Ligger utmed en lokalväg som går ner till stranden men det är inget som stör. Just vårt rum var det fuktskador i badrummet men enligt chefen så höll de på att göra i ordning dessa efter hand. detta gäller rummen på bottenvåningen.

Lise L.
Sverige
17 juli 2013
Värt pengarna
Trevlig personal, mysig pool, bra rum.
Trevligt hotell, några minuter från stranden, trevlig personal. Rekommenderas

Mari P.
Sverige
22 april 2013
bra familjehotell
sköna sänga, fina och rena rum, pool

Andreas R.
Sverige
30 mars 2013
Okey hotell med bra läge
bra läge, poolen/jacuzzi,snabbt internet

Per J.
Sverige
08 februari 2013
Fint hotell med gångavstånd till stranden
Rummet och poolen
Fint hotell med fina rum. Fanns aircon, takfläkt och väggfläkt så man behövde absolut inte ligga och svettas. Låg en mindre promenad från stranden, ca 3-5min. Fanns även en fin mindre pool att svalka sig i.

Joseph A.
Filippinerna
14 juli 2016
excellent
clean and nice

Aurelio G.
Filippinerna
04 juli 2016
Great and clean rooms. Hotel feel.
Room info for standard twin room indicates with fan. When we we arrived at the hotel we were ask to upgrade to an aircon room. I have assumed all rooms are with air conditioning. Please note that room info was a bit deceiving it must be stated FAN ONLY NOT WITH FAN. Very disappointing. Besides from that the rooms and bed were great but toilet bowl was a bit small. Bed and linen very comfy.

yein K.
Sydkorea
01 juli 2016
so so
so so

Alvin M.
Filippinerna
07 juni 2016
Good location. Fair price.
Fair enough for the price you pay. Walking distance to beach front. Friendly staff. Cool and comfortable rooms. Final deciding factor is it's the only accomodation that has a room for 6 pax. 1 King, 1 Queen and 1 Double deck single beds. Perfect for what we need. Family bonding 24/7! Precy is a great staff!

Kristoffer M.
Guam
07 juni 2016
Not good resort
We asked the lady for a shampoo but she refused to give us because she said why we are asking for a shampoo while we will check-out soon. I don't want this recommend this hotel.