Mycket bra 7,9
baserat på 818 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 818 omdömen
  • Renlighet 8,4
  • Faciliteter 7,1
  • Läge 7,5
  • Bekvämligheter på rummet 8,1
  • Personal 8,1
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 6,7
Sortera efter

Ulf från Sverige
Reste med partner
Standardrum med luftkonditionering
Bodde i 2 nätter i oktober 2013
Prisvärt
Personal, pris närhet till strand
Hotellet är ett annex som ligger 5 minuters promenad från stranden och huvudhotellet. personalen är mycket vänlig och hjälpsam.Ligger utmed en lokalväg som går ner till stranden men det är inget som stör. Just vårt rum var det fuktskador i badrummet men enligt chefen så höll de på att göra i ordning dessa efter hand. detta gäller rummen på bottenvåningen.
Recenserad 21 november 2013

Lise från Sverige
Reste med partner
Standardrum med luftkonditionering
Bodde i 5 nätter i juli 2013
Värt pengarna
Trevlig personal, mysig pool, bra rum.
Trevligt hotell, några minuter från stranden, trevlig personal. Rekommenderas
Recenserad 17 juli 2013

Mari från Sverige
Gruppresenär
Standardrum med luftkonditionering
Bodde i 5 nätter i mars 2013
bra familjehotell
sköna sänga, fina och rena rum, pool
Recenserad 22 april 2013

Andreas från Sverige
Reste med partner
Standardrum med fläkt
Bodde en natt i mars 2013
Okey hotell med bra läge
bra läge, poolen/jacuzzi,snabbt internet
Recenserad 30 mars 2013

Per från Sverige
Reste med partner
Standardrum med luftkonditionering
Bodde i 5 nätter i januari 2013
Fint hotell med gångavstånd till stranden
Rummet och poolen
Fint hotell med fina rum. Fanns aircon, takfläkt och väggfläkt så man behövde absolut inte ligga och svettas. Låg en mindre promenad från stranden, ca 3-5min. Fanns även en fin mindre pool att svalka sig i.
Recenserad 08 februari 2013

Menglin från Kina
Gruppresenär
Standardrum med fläkt
Bodde en natt i september 2016
Good cost performance
The hotel decoration, air conditioning and replacement, not far from beach also
Recenserad 17 september 2016

Stephanie från Singapore
Familj med småbarn
Standardrum med luftkonditionering
Bodde en natt i september 2016
Worth It.
Staff are friendly..easy to talk with..accomodating! Quite a long walk to the beach though but still manangeable. We transferred to this hotel coz of the rude attitude of the manager/the owner of the first hotel that we are suppose to check in which is Panglao Homes Resort & Villa if you guys are planning to go to Bohol please do not check in in this Hotel.
Recenserad 09 september 2016

mary från Filippinerna
Familj med småbarn
Standardrum med luftkonditionering
Bodde en natt i september 2016
Great staycation
The resort arena was great!! Fabulous and big rooms..and the pool was a lil okey, good for kids...but i was not expecting the location, i thought it was near the beach and we thought its just the same area location where the horizon beach diving is,it was but we still need to hike it up..but the entire stay was great!! Staff was okey, the rooms were still ongoing but it was clean...
Recenserad 06 september 2016

Daniel från Spanien
Gruppresenär
Standardrum med luftkonditionering
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Very good experience
Last Frontier has very high standards. Customer service is excellent and they make their best to satisfy your needs. Location is a positive asset as well. It is just five minutes away from El Nido by tricycle, avoiding the noise, the crowds and the buzz of the town. The food served is very good. On the whole, the price is adjusted to their services and the experience is worth it.
Recenserad 05 september 2016

Salomé från Frankrike
Ensamresenär
Standardrum med luftkonditionering
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Nice and quiet resort
The resort is located only a few minutes from Alona beach through a sandy path, just far away enough so that you don't hear all the noise from the beach. The room and bathroom were clean and AC is modern and quiet. The lady at the reception was really nice and helpful but the service in the restaurant was not so good, they were very unfriendly... Don't book your island hoping tour with them, it's a private tour so it's going to be more expensive than the ones you can book on the beach, but the service quality is not worth it !
Recenserad 04 september 2016


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: