Tillbaka till hotellinfo

Mycket bra 7,9
baserat på 810 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 810 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,4
  • Faciliteter 7,2
  • Läge 7,6
  • Bekvämligheter på rummet 8,1
  • Personal 8,1
  • Valuta för pengarna 8,4
  • Mat/Middag 6,7

Ulf N.
Sverige
21 november 2013
Prisvärt
Personal, pris närhet till strand
Hotellet är ett annex som ligger 5 minuters promenad från stranden och huvudhotellet. personalen är mycket vänlig och hjälpsam.Ligger utmed en lokalväg som går ner till stranden men det är inget som stör. Just vårt rum var det fuktskador i badrummet men enligt chefen så höll de på att göra i ordning dessa efter hand. detta gäller rummen på bottenvåningen.

Lise L.
Sverige
17 juli 2013
Värt pengarna
Trevlig personal, mysig pool, bra rum.
Trevligt hotell, några minuter från stranden, trevlig personal. Rekommenderas

Mari P.
Sverige
22 april 2013
bra familjehotell
sköna sänga, fina och rena rum, pool

Andreas R.
Sverige
30 mars 2013
Okey hotell med bra läge
bra läge, poolen/jacuzzi,snabbt internet

Per J.
Sverige
08 februari 2013
Fint hotell med gångavstånd till stranden
Rummet och poolen
Fint hotell med fina rum. Fanns aircon, takfläkt och väggfläkt så man behövde absolut inte ligga och svettas. Låg en mindre promenad från stranden, ca 3-5min. Fanns även en fin mindre pool att svalka sig i.

Mei S.
Hongkong
15 augusti 2016
I you like quietly it's good place to stay, because 10 mins away from the beach! If you going to tak
I moved to Annex from the other resort because too noisy of the front beach one, and they doing evolution at day time, also have a bar music at night too.

Leong T.
Malaysia
03 augusti 2016
Spacious and comfortable room, 4 star hotel at 2 star price
Nice spacious room, comfortable bed. Beach is a short walk away. Hot shower and cold aircond. Just what I need.

Joseph A.
Filippinerna
14 juli 2016
excellent
clean and nice

Aurelio G.
Filippinerna
04 juli 2016
Great and clean rooms. Hotel feel.
Room info for standard twin room indicates with fan. When we we arrived at the hotel we were ask to upgrade to an aircon room. I have assumed all rooms are with air conditioning. Please note that room info was a bit deceiving it must be stated FAN ONLY NOT WITH FAN. Very disappointing. Besides from that the rooms and bed were great but toilet bowl was a bit small. Bed and linen very comfy.

yein K.
Sydkorea
01 juli 2016
so so
so so