2015
Utmärkt 8,1
baserat på 867 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 867 omdömen
  • Renlighet 8,4
  • Faciliteter 7,8
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,0
  • Personal 8,2
  • Valuta för pengarna 7,8
  • Mat/Middag 7,3
Sortera efter

Mattias från Sverige
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i mars 2012
Bra läge, bra bar
Läget
Trevligt hotell mitt på Alona Beach. Rena fräscha rum. Bra städning. Plus för egna solstolar på stranden. Hotellet har en bra bar. Vissa rum närmast bar/restaurang kan störas av hög musik fram till kl 02. Restaurangpersonalen lite ojämn i sin service. Totalt sett dock en mycket trevlig vistelse. Mycket bra dykskola ligger alldeles intill hotellet.
Recenserad 31 mars 2012

WALEED från Saudiarabien
Par
Bodde en natt i september 2016
Good Hotel
Good Location Clean Hotel nice breakfast
Recenserad 23 september 2016

WALEED från Saudiarabien
Par
Bodde en natt i september 2016
Good Hotel
Good Location Clean Hotel nice breakfast
Recenserad 23 september 2016

APRIL från Filippinerna
Grupp
Bodde i 2 nätter i september 2016
Good Location and food
We really enjoyed stay in this hotel. They have restaurant and the food was good not that expensive. I have only concern is the shower, its kinda hard to take a bath
Recenserad 22 september 2016

Frank från Nederländerna
Par
Bodde i 3 nätter i september 2016
Great place in small heavenly paradise!
Alona Beach in Panglao island / Bohol is not so big but that's the charm.. nice white sand beaches lined with coconut palms, lots of restaurants - incl. at the beach -, nightlife, diving / scuba, tours etc. The hotel is located right at the beach, simple yet clean & elegant rooms, small but clean & deep pool (maybe not so suitable for kids), friendly staff. I will go back!
Recenserad 22 september 2016

Yunxuan från Taiwan
Grupp
Bodde i 2 nätter i september 2016
nice pool
good
Recenserad 20 september 2016

Ernst från Schweiz
Par
Bodde i 5 nätter i september 2016
Nice little Hotel directly on the beach
The rooms are nice, clean, and the beds are very comfortable. Very good wifi and many tv programs. The bathroom is equipped whith all we needed. Aircon is not too noisy and still efficient. We love the food in this Hotel, although many alternatives around the area, we all the time eat in the Hotel. Staff and managers are very friendly and we feel at home and kept well. The beach on high tide is 5 meter away and the sea explorer diving station is actually in-house. What else anyone could possibly want? We loved it here!
Recenserad 19 september 2016

Mary från Filippinerna
Par
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i september 2016
Exceeded expectations
The location of alona vida is great. It is in the center of alona beach. Next to Hennan, this is the second best beach front resort in Alona beach. But unlike with Hennan, its price is lower and affordable. My expectation was exceeded. I never thought the room we get (deluxe)is great. It has ref with drinks for sale, hot and cold shower, tv with cable, cabinet, dim lights, CR with videt, splitter aircon, and strong signal of wifi. Also, it has a bar and you can charge your consumed foods to your room.
Recenserad 17 september 2016

Nawaf från Saudiarabien
Ensamresenär
Standardrum
Bodde en natt i september 2016
Budget hotel
Staff are awesome Location is perfect Rooms are clean It would be much more better if furniture get renewed.
Recenserad 16 september 2016

Nawaf från Saudiarabien
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i september 2016
Great value of money
Great staff Great location. Has diving shop attached to it. Rooms are basic but clean. It would be better if they re new the furniture.
Recenserad 15 september 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: