Tillbaka till hotellinfo

2015
Utmärkt 8,1
baserat på 834 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 834 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,4
  • Faciliteter 7,8
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,0
  • Personal 8,2
  • Valuta för pengarna 7,8
  • Mat/Middag 7,3

Mattias A. från Sverige
Ensamresenär
Bodde i 3 nätter i mars 2012
Bra läge, bra bar
Läget
Trevligt hotell mitt på Alona Beach. Rena fräscha rum. Bra städning. Plus för egna solstolar på stranden. Hotellet har en bra bar. Vissa rum närmast bar/restaurang kan störas av hög musik fram till kl 02. Restaurangpersonalen lite ojämn i sin service. Totalt sett dock en mycket trevlig vistelse. Mycket bra dykskola ligger alldeles intill hotellet.
Recenserad 31 mars 2012

Wan L. från Taiwan
Reste med partner
Bodde en natt i augusti 2016
they have very passionate staffs and they r really kind to visitors like us. we r appreciated for that.
Recenserad 26 augusti 2016

Brendan F. från USA
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Nice & Affordable Hotel, would stay here again
Great location right on Alona Beach. I suggest upgrading to the Deluxe room because the standard is particularly small. Great value for the $$, restaurant food is good (vegetarian options available), inexpensive, and allows you to charge your bill to the room if you don't have Philippines Pesos. Would definitely stay here again!
Recenserad 23 augusti 2016

Jane L. från Filippinerna
Gruppresenär
Bodde en natt i augusti 2016
Nice
Good place to stay for relaxation..
Recenserad 20 augusti 2016

Massimo C. från Italien
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Good
I enjoyed
Recenserad 19 augusti 2016

Argenta R. från Filippinerna
Gruppresenär
Bodde i 3 nätter i juni 2016
Would definitely go back to this place!
Food - a bit pricey but it's worth it. Like every single food we ordered was amazing. Location - Perfect, right off the beach. A little far from the airport, but Anda beach area is recommended for those looking for a nice place in Panglao. Room - is okay for the price, aircon is working well. Housekeeping is everyday which is good. But the WiFi definitely needs to be improved.
Recenserad 19 augusti 2016

Rachel E. från Filippinerna
Ensamresenär
Bodde en natt i februari 2016
Location, clean, not too pricey like other hotel nearby
Location, clean, not too pricey like other hotel nearby
Recenserad 17 augusti 2016

alejandro H. från Mexiko
Reste med partner
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
Excelent
Staff incredible location the best and bar so nice
Recenserad 17 augusti 2016

vercelli R. från Frankrike
Familj med småbarn
Bodde i 6 nätter i juli 2016
our 2nd stay and still at the top
Even tough we had a great stay last time we came here again and we could still see the improvement which had been done here, this is our favorite place to satay when we are in Bohol, very efficient resort and all staff so kind. Congrats also to the kitchen team, very good food.
Recenserad 17 augusti 2016

vercelli R. från Frankrike
Familj med småbarn
Bodde i 6 nätter i juli 2016
excellent stay
we had a great time there, very well managed property, food very good and staff exellent
Recenserad 17 augusti 2016