arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Trevligt 6,7
baserat på 523 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Trevligt



baserat på 523 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 6,5
  • Faciliteter 6,3
  • Läge 8,6
  • Bekvämligheter på rummet 6,8
  • Personal 6,3
  • Valuta för pengarna 5,9
  • Mat/Middag 5,8

5,3 Peter K.
Sverige
06 mars 2011
Ett vackert hotell med potential
Underbart läge vid Alona beach.
vi stannade några dagar på ett av deras rum med havsutsikt. rummet var placerat precis vid stranden med balkong och egen trappa som ledde rakt ned på stranden. annars så kändes stället väldigt dyrt för det man fick. personalens prestation hade också mycket över att önska. fick en känsla att man besvärade dem när man behövde hjälp. sammanfattningsvis: ett vackert hotell med potential att bli ett riktigt paradis på alona beach.

8,3 Ulf S.
Sverige
14 december 2010
Bra läge vid panglao beach
Poolen och läget vid havet
Rummen precis vid stranden passar mest för de som gillar hålligång eftersom det var rätt mycket oväsen och hålligång precis vid stranden.
Värt att gradera upp rummet till suite eftersom de rummen låg i huvudbyggnaden alldeles vid den stora poolen. Stora rum och bekväma sängar. Lite dåligt städade rum. Vårt rum var städat och sängen var nybäddad men toaletten hade de glömt, vilket gjorde att det kändes lite äckligt till en början.Efter en tillsägning städades toaletten och nya handdukar hängdes in. När städpersonalen gått upptäckte vi att duschen inte var rengjord... Trots missödet trivdes vi på hotellet och kan rekommendera suiten.

5,7 Lars S.
Sverige
13 oktober 2010
5 dagars semester
Hotellets läge, poolen
Frukosten, myror på rummet, trasig AC, inga solstolar, dyrt att äta och dricka
Vi bode på hotellet i 5 dagar. Läget är toppen för att det går enda ner till stranden. Rummet var normal stort, men vi var tvungna att byta rum för att det var så mycket myror på golvet. Frukosten var jätte dålig, fanns nästan ingenting att äta och det var myror på brödet och i juice. Men personalen gjorde det bästa när vi frågade efter frukt mm. Det fanns inga solstolar och inga att hyra. När man skulle beställa dricka och mat från hotellet så kostade det dubbelt så mycket som på alla andra ställen. AC i rummet gick sönder två gånger och vi fick ringa och tjata för att dom skulle komma och laga den. Dom var inte så hjälp samma med att fixa transport till färjan. Men annars är det ett paradis där och det finns många fler bra hotell.

9,2 Jonah B.
Filippinerna
18 maj 2016
Holiday well spent
Alona Kew definitely lived up to it's name and reviews. Very scenic, spacious, and relaxing. Panglao is definitely one of my top holiday spots.

4,4 Emmanuel B.
USA
18 april 2016
Horrible hotel! Stay away
We stayed there for just a night. The hotel staff could not even assist us in getting a transfer from the hotel to the port. All they could say is 600 pesos but you can find it outside . They didn't even bother helping us find our own transportation so despite the heat we have to look for our transportation. Complimentary breakfast was a joke! Canned corned beef and hotdogs and eggs and 3 in 1 coffee. The bathroom does not flush properly. The hotel is old and definitely needs uprgrading! I would not recommend this hotel! Horrible horrible experience!

6,8 jared M.
Filippinerna
11 april 2016
The place was ok and clean except for the CR
The place was ok and clean except for the CR

7,2 Robert Y.
Storbritannien
06 april 2016
Rooms basic but location is good.
Mostly a decent stay. The pool out of action for a whole day for cleaning was a bit excessive as the pool is useful when the beach is just too hot. The rooms need a bit of updating but fridges arrived on tequest.. TV for the kids was very limited, poor quality pictures and archaic tvs. Staff very friendly and the grounds well looked after. The beach was very good for sun bathing and for the kids to play / swim plenty of beachfront eateries, shops and bars.

5,6 JUVIE A.
Filippinerna
29 mars 2016
Just ok nothing special
Good location. soo many restaurant near by.

9,2 harold Z.
USA
22 mars 2016
couple days at beach
stayed in main building, clean ,comfortable beds, and a good shower/bath. beach front beautiful . can eat there or short walk to a variety of restaurants. a lot of tourist there from all over.(February)

10 Michael S.
Filippinerna
07 mars 2016
One of the best in bohol
Good location, friendly staff,