Tillbaka till hotellinfo

Trevligt 6,7
baserat på 530 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Trevligt



baserat på 530 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 6,6
  • Faciliteter 6,1
  • Läge 8,6
  • Bekvämligheter på rummet 6,8
  • Personal 6,3
  • Valuta för pengarna 5,9
  • Mat/Middag 5,8
Sortera efter

Christina N. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 5 nätter i mars 2012
Utmärkt läge men slitna rum
Läget, trevlig personal.
Bra läge, beachen direkt bredvid. Dock var rummen slitna, luktade mögel. Ingen kyl på rummet. Frukosten var inget vidare, med tanke på att det var buffe, så kunde man endast äta bröd, marmelad, stekt ägg, juice och kaffe eller te. Var marmeladen slut så fick man ingen,trots att det varit lätt att gå till affären tvärs övr gatan och handla. Fullt av myror på brödet och på bordet. Äckligt. Ej prisvärt hotell.
Recenserad 15 mars 2012

Peter K. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i januari 2011
Ett vackert hotell med potential
Underbart läge vid Alona beach.
vi stannade några dagar på ett av deras rum med havsutsikt. rummet var placerat precis vid stranden med balkong och egen trappa som ledde rakt ned på stranden. annars så kändes stället väldigt dyrt för det man fick. personalens prestation hade också mycket över att önska. fick en känsla att man besvärade dem när man behövde hjälp. sammanfattningsvis: ett vackert hotell med potential att bli ett riktigt paradis på alona beach.
Recenserad 06 mars 2011

Ulf S. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i december 2010
Bra läge vid panglao beach
Poolen och läget vid havet
Rummen precis vid stranden passar mest för de som gillar hålligång eftersom det var rätt mycket oväsen och hålligång precis vid stranden.
Värt att gradera upp rummet till suite eftersom de rummen låg i huvudbyggnaden alldeles vid den stora poolen. Stora rum och bekväma sängar. Lite dåligt städade rum. Vårt rum var städat och sängen var nybäddad men toaletten hade de glömt, vilket gjorde att det kändes lite äckligt till en början.Efter en tillsägning städades toaletten och nya handdukar hängdes in. När städpersonalen gått upptäckte vi att duschen inte var rengjord... Trots missödet trivdes vi på hotellet och kan rekommendera suiten.
Recenserad 14 december 2010

Lars S. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 4 nätter i oktober 2010
5 dagars semester
Hotellets läge, poolen
Frukosten, myror på rummet, trasig AC, inga solstolar, dyrt att äta och dricka
Vi bode på hotellet i 5 dagar. Läget är toppen för att det går enda ner till stranden. Rummet var normal stort, men vi var tvungna att byta rum för att det var så mycket myror på golvet. Frukosten var jätte dålig, fanns nästan ingenting att äta och det var myror på brödet och i juice. Men personalen gjorde det bästa när vi frågade efter frukt mm. Det fanns inga solstolar och inga att hyra. När man skulle beställa dricka och mat från hotellet så kostade det dubbelt så mycket som på alla andra ställen. AC i rummet gick sönder två gånger och vi fick ringa och tjata för att dom skulle komma och laga den. Dom var inte så hjälp samma med att fixa transport till färjan. Men annars är det ett paradis där och det finns många fler bra hotell.
Recenserad 13 oktober 2010

FELY M. från Filippinerna
Gruppresenär
Bodde en natt i augusti 2016
GREAT LOCATION
its solemn, clean and staff is great. and its cheaper
Recenserad 25 augusti 2016

Jocelyn V. från Filippinerna
Gruppresenär
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Front desk Needs work on customer service
Basic no nonsense hotel. One of the staff at the front desk needs plenty of training on customer service. She was always on her mobile phone and looks annoyed whenever we ask questions. They also need to learn how to respond timely to customer queries sent via email. I sent several requests to arrange for transfers to the hotel but sadly did not receive any reply from them. The waiting staff at the restaurant by the beach were very attentive and courteous though.
Recenserad 07 augusti 2016

Marissa E. från Filippinerna
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Suite Room
Their suite room should not be classified as a suite as it doesn't seem to meet the standard of a Suite Room. When we arrived amenities are not complete. Shower holder is broken, toilet is not flushing and fridge is full of rust, qualities of towels need to change. Staff at reception are helpful but not smiling. Overall they need to upgrade the suite room.
Recenserad 02 augusti 2016

Albert L. från Australien
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Well positioned
The positioning was good on the beachfront but that is about all that is good. The breakfast was cold and disappointing, there is no in room safe (you can use theirs at the front office for 100pesos) and my impression was that it was all too big to provide a good quality of service.
Recenserad 01 augusti 2016

Andrew K. från USA
Reste med partner
Bodde en natt i juli 2016
All about location!
Don't focus on the outdated room, this place is all about location (right on the beach) and the great staff!! They could improve the breakfast. We would stay there again!! Be sure to go off-season, which means July & August, cause Alona Beach will be jammed during Filipino summer, April til mid-June.
Recenserad 21 juli 2016

drina C. från Indonesien
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i juli 2016
zzz
zzz
Recenserad 19 juli 2016