2015
Utmärkt 8,9
baserat på 8391 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 8391 omdömen
  • Renlighet 9,1
  • Faciliteter 8,6
  • Läge 9,3
  • Bekvämligheter på rummet 9,0
  • Service 8,9
  • Valuta för pengarna 8,4
  • Mat/Middag 8,3
Sortera efter

Leif från Sverige
Par
Traders Club-rum
Bodde i 3 nätter i januari 2013
Flott hotell med fantastisk utsikt
Loungen kl. 1700-1900. Lika bra sortering av utbudet som frukosten och dessutom fria drinkar.
Anländer i taxi torsdag förmiddag kl. 11 och går in på hotellet och blir hänvisad till receptionen plan 5, där jag visar vouchern och får då reda på att incheckningen är på våning 32 (lounge- och frukostvåningen). Där checkas man in och undertecknar på en elektronisk platta (krångligt). Rummet var redan färdigt på 29 våningen där utsikten över tvillingtornen och övriga höga byggnader är otrolig. Fin service från all personal inte minst på bottenplanet där vi beställde taxi (mycket billigt att åka) när vi inte nöjde oss med shutteln till närmaste shoppingcenter.
Recenserad 30 januari 2013

Tobias från Sverige
Familj med små barn
Bodde en natt i januari 2013
Trevligt hotell med perfekt läge!
Centralt och fantastisk utsikt
Traders ligger helt perfekt med kanonutsikt över staden. Vi blev även denna gång uppgraderade till en större svit med utsikt över Petronas, vilken vi är väldigt nöjda med. Det var verkligen gångavstånd till det mesta. Hotellet har svimmingpool högst upp och allt var mycket fräscht. Servicen var utmärkt. Rummen hade hög standard, extra stor säng och både badkar och dusch. Det var för att citera Adam Allsing ett topps-hotell!
Recenserad 28 januari 2013

Peter från Sverige
Par
Traders Club-rum
Bodde i 2 nätter i januari 2013
Stiligt hotell med utmärkt läge
Läget med utsikt mot Petronas är en höjdare
Superbra hotel. Boka traders club och få tillgång till Lounchen på 32:a vån. Mysigt med utsikten mot Twin tower, afternoon tea och mat och dryck ingår,
Recenserad 20 januari 2013

Toni från Sverige
Par
Traders Club-rum
Bodde i 2 nätter i januari 2013
Lyx med bra läge
Clubrum med tillgång till loungen är toppen! Trevlig personal och fin utsikt
Vi har bott på detta hotell två gånger, båda gångerna i clubrum med utsikt mot Twin towers. Helt klart nöjd med vistelsen! Bra läge, fina rum med otroligt sköna sängar, fin utsikt över skyskrapor och petronas från loungen och sky bar.? Enligt oss så är det helt klart värt det att boka clubrum då du får bra service, fri tillgång till kaffe/te/vatten/läsk under hela dagen. Två timmar på kvällen har de cocktailhour då det bjuds på dryck och tilltugg.
Recenserad 18 januari 2013

Emma från Sverige
Par
Traders Club-rum
Bodde i 4 nätter i januari 2013
Mycket trevligt och välkomnande hotell
Otroligt trevlig och serviceminded personal, bra läge, rent och snyggt, fantastisk utsikt
Vi var väldigt nöjda med vår vistelse här. Hotellet är jättefint och utsikten är fantastisk. Man ska absolut boka "Traders Club", då man har tillgång till Loungen med superb frukost, afternoon te och coctail hour. Vid alla dessa tre tillfällen serveras jättegod plockmat med allt från bakverk till grytor och sushi. Att välja ett rum med utsikt mot petronas twin towers rekomenderas också starkt. Personalen är trevlig på ett vänskapligt sätt och hjälper till med allt man kan önska sig.
Recenserad 12 januari 2013

Hans från Sverige
Par
Traders Club-rum
Bodde i 3 nätter i december 2012
M. Bra läge
Fin frukost,bra restaurang
Trevligt bemötande, bra restauranger, centralt läge
Recenserad 07 januari 2013

Tobias från Sverige
Familj med små barn
Bodde en natt i december 2012
Fint hotell med helt perfekt läge
Läget, helt perfekt mitt emot Petronas Towers
Traders ligger helt perfekt med kanonutsikt över staden. Vi blev uppgraderade till en större svit på 31a våningen, vilken vi är väldigt nöjda med. Det var verkligen gångavstånd till det mesta. Hotellet har svimmingpool högst upp och allt var mycket fräscht. Servicen var utmärkt. Rummen hade hög standard, extra stor säng och både badkar och dusch.
Recenserad 03 januari 2013

Borje från Sverige
Par
Deluxe Tvåbäddsrum - Tornutsikt
Bodde i 4 nätter i december 2012
Mycket bra hotell med centralt bra läge.
perfekt läge, god service, mycket bra rum samt traders club.
Traders hotell har ett fantastiskt läge i centrala Kuala Lumpur med utsikt över Twin Towers och en verkligt fin och lugn park. Genom parken kan man gå till Twin Towers och ett stort bra shoppingcenter. Man kan dessutom nå den verkliga shoppinggatan (Bukit Bintang) via en luftkonditionerad inbyggd "sky-walk" med längd ca 1000m. Rummet och service på hotellet höll mycket god klass. Medlemsskap i "Traders Club" kunde erhållas mot en mindre avgift och kan verkligen rekommeneras. Medlemsskapet gav tillgång till en mycket bra frukostbuffé, kaffe och te med tillbehör under hela dagen, tillgång till bra internet samt en fantastisk "coctail-buffé" med rikt utbud av vin mm. mellan 17.00 - 19.00.
Recenserad 27 december 2012

Lena från Sverige
Grupp
Deluxe Tvåbäddsrum - Tornutsikt
Bodde i 3 nätter i november 2012
En av de bästa hotell jag bott på!
Allt var bra!
Bra service, trevlig personal, bra läge och mycket bra frukost!
Recenserad 06 december 2012

Lembit från Sverige
Par
Traders Club-rum
Bodde i 3 nätter i november 2012
Förstklassigt hotell med bästa läget
Perfekt läge med utsikt över Petronas tornen, nära centrala shoppinggatorna
Sällan blir man så väl mottagen av personal alla kategorier som på Traders Shangri La i KL. Utmärkt limousinservice med lugna chaufförer, wifi i bilen. Vi möttes utanför hotellet av egen värdinna som tog oss direkt till rummet och fixade med incheckningen där. Fantastisk utsikt över Petronas twin towers från vårt Club rum där vi kunde följa skiftningarna hela dagen och framförallt på kvällen med alla ljus tända. Utmärkt lounge med service hela dagen. Från hotellet når man bekvämt shopping avenyn Bukit Bintang via en luftkonditionerad gångbro på c:a 10 minuter. Tidigare har jag under de senaste 25 åren bott på åtskilliga fyr- och femstjärniga hotell över hela asien, men detta var absolut ett av de bästa jag besökt.
Recenserad 21 november 2012


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: