arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Utmärkt 8,7
baserat på 5863 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 5863 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 9,0
  • Faciliteter 8,4
  • Läge 8,7
  • Bekvämligheter på rummet 8,6
  • Personal 8,9
  • Valuta för pengarna 8,8
  • Mat/Middag 8,3
Verifierade omdömen

Anders J.
Sverige
22 mars 2013
Verkligen ett kanon hotell
servicen, frukosten, rummen
Bästa hotellet. Lyxigt och fantastiskt serviceinriktad personal. Frukosten helt unik; måste verkligen provas. Ingen lunch behövs.

Hans B.
Sverige
20 mars 2013
Lyxigt och utmärkt hotell.
Rumen , polen, frukosten.
Bra hotell, nära till bra shopping och nattliv, tillmötesgånde personal.

Hans B.
Sverige
20 mars 2013
Trevligt och bra hotell
rumet, polen , nära till shopping.
Lungt och avslappnad atmosfär ,trevlig personal ,bra service.

Magnus E.
Sverige
16 mars 2013
Underbart!
Stora rum, fin pool, underbar mat
Vi kom tidigt (07.00) med nattåget från Singapore men fick trots att incheckning var först 15.00 ett rum direkt. Till på köpet uppgraderade oss till en svit på ca 90 kvm. Underbart fina rum med hög standard. De tog inget betalt för att barnen (5, 8 år) åt frukost i restaurangen. Jättefrukost med allt man kan tänka sig. Stor pool med barnpoll. Var väldigt lite folk så det var lugnt och skönt. Snabb och bra service i vad man än ville ha. Kan bara ge de högsta betyg. Kommer absolut bo här om jag kommer tillbaka till Singapore.

Krister H.
Sverige
13 mars 2013
Underbar finns inte något att klaga på
se den enorma samling av olika kulturer frukostmeny anpassad till alla det var stort, personal som var helt underbar detta vill jag se mer av i världen
Om man skall vara lite kritisk poolbaren var inte bra fick själv hämta menyn mannen som skötte den var mycket upptagen av sin telefon så vi tröttnade att vänta.

Malin H.
Sverige
22 februari 2013
Lyxigt stort hotell med närhet till det mesta.
Servicen var superbra och jättefint hotell.
När vi kom var hotellrummet inte klart trots att vi kom ganska sent, men vi blev med en gång uppgraderade till en egen lägenhet med två rum och kök. Superfint verkligen med vardagsrum, stort sovrum, garderob och stort badrum med både dusch och badkar, två handfat. Köket hade lite av varje och stor kyl. Där kan man lätt laga sin egen mat om man vill det. Renligheten är tipp topp och vi kände oss verkligen nöjda med vår vistelse!

Henrik B.
Sverige
16 februari 2013
Lyxigt, fräscht, stort och prisvärt
Stora rum, fin reception, bra pool och fantastiska buffeer
Rummet var stort och fräscht, badrummet hade separat dusch, badkar och toalett. Receptionen var jättefin och det fanns inget att klaga på gällande servicen. Prisnivån för detta hotell var ett fynd. Frukost och middagsbuffen var den bästa som vi haft.

Patrik E.
Sverige
12 februari 2013
Bra hotell och bra läge
bra läge, fräscht rum, bra frukost, bra poolområde
Vi bodde på hotellet i tre nätter. Bra läge i KL, gångavstånd till "allt". Värdesatte den trevliga poolen där man kunde slappa och sola.

Bert K.
Sverige
07 februari 2013
Fantastisk upplevelse till bra pris
Enorm frukostmatsal
Vi trodde inte att man kunde få ett sådant fint hotell till budgetpris.Allt överträffade våra förväntningar

harry R.
Sverige
06 februari 2013
kanonhotell
Allt var bra
Ar ett av de basta hotell jag bott pa.Allt var bra Laget,rummet personalen,frukosten. mm.Finns inget att klaga pa