Utmärkt 8,7
baserat på 5897 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 5897 omdömen
  • Renlighet 9,0
  • Faciliteter 8,5
  • Läge 8,7
  • Bekvämligheter på rummet 8,6
  • Personal 8,9
  • Valuta för pengarna 8,8
  • Mat/Middag 8,3
Sortera efter
Verifierade omdömen

Anders från Sverige
Familj med äldre barn
Premier-rum
Bodde i 3 nätter i januari 2013
Verkligen ett kanon hotell
servicen, frukosten, rummen
Bästa hotellet. Lyxigt och fantastiskt serviceinriktad personal. Frukosten helt unik; måste verkligen provas. Ingen lunch behövs.
Recenserad 22 mars 2013

Hans från Sverige
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i mars 2013
Lyxigt och utmärkt hotell.
Rumen , polen, frukosten.
Bra hotell, nära till bra shopping och nattliv, tillmötesgånde personal.
Recenserad 20 mars 2013

Hans från Sverige
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i januari 2013
Trevligt och bra hotell
rumet, polen , nära till shopping.
Lungt och avslappnad atmosfär ,trevlig personal ,bra service.
Recenserad 20 mars 2013

Magnus från Sverige
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i mars 2013
Underbart!
Stora rum, fin pool, underbar mat
Vi kom tidigt (07.00) med nattåget från Singapore men fick trots att incheckning var först 15.00 ett rum direkt. Till på köpet uppgraderade oss till en svit på ca 90 kvm. Underbart fina rum med hög standard. De tog inget betalt för att barnen (5, 8 år) åt frukost i restaurangen. Jättefrukost med allt man kan tänka sig. Stor pool med barnpoll. Var väldigt lite folk så det var lugnt och skönt. Snabb och bra service i vad man än ville ha. Kan bara ge de högsta betyg. Kommer absolut bo här om jag kommer tillbaka till Singapore.
Recenserad 16 mars 2013

Krister från Sverige
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i februari 2013
Underbar finns inte något att klaga på
se den enorma samling av olika kulturer frukostmeny anpassad till alla det var stort, personal som var helt underbar detta vill jag se mer av i världen
Om man skall vara lite kritisk poolbaren var inte bra fick själv hämta menyn mannen som skötte den var mycket upptagen av sin telefon så vi tröttnade att vänta.
Recenserad 13 mars 2013

Malin från Sverige
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i februari 2013
Lyxigt stort hotell med närhet till det mesta.
Servicen var superbra och jättefint hotell.
När vi kom var hotellrummet inte klart trots att vi kom ganska sent, men vi blev med en gång uppgraderade till en egen lägenhet med två rum och kök. Superfint verkligen med vardagsrum, stort sovrum, garderob och stort badrum med både dusch och badkar, två handfat. Köket hade lite av varje och stor kyl. Där kan man lätt laga sin egen mat om man vill det. Renligheten är tipp topp och vi kände oss verkligen nöjda med vår vistelse!
Recenserad 22 februari 2013

Henrik från Sverige
Familj med äldre barn
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i februari 2013
Lyxigt, fräscht, stort och prisvärt
Stora rum, fin reception, bra pool och fantastiska buffeer
Rummet var stort och fräscht, badrummet hade separat dusch, badkar och toalett. Receptionen var jättefin och det fanns inget att klaga på gällande servicen. Prisnivån för detta hotell var ett fynd. Frukost och middagsbuffen var den bästa som vi haft.
Recenserad 16 februari 2013

Patrik från Sverige
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i januari 2013
Bra hotell och bra läge
bra läge, fräscht rum, bra frukost, bra poolområde
Vi bodde på hotellet i tre nätter. Bra läge i KL, gångavstånd till "allt". Värdesatte den trevliga poolen där man kunde slappa och sola.
Recenserad 12 februari 2013

Bert från Sverige
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i januari 2013
Fantastisk upplevelse till bra pris
Enorm frukostmatsal
Vi trodde inte att man kunde få ett sådant fint hotell till budgetpris.Allt överträffade våra förväntningar
Recenserad 07 februari 2013

harry från Sverige
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i januari 2013
kanonhotell
Allt var bra
Ar ett av de basta hotell jag bott pa.Allt var bra Laget,rummet personalen,frukosten. mm.Finns inget att klaga pa
Recenserad 06 februari 2013


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: