Utmärkt 8,5
baserat på 3718 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 3718 omdömen
  • Renlighet 9,0
  • Faciliteter 8,4
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,9
  • Service 8,6
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 7,2
Sortera efter

Emma från Sverige
Reste med partner
Bodde en natt i januari 2013
Fräscht lägenhetshotell men dålig frukost
Ljusa fräscha rum, modernt, väldigt revlig och genuint hjälpsam personal.
Hotellet var inte riktigt det lyxhotell vi trodde efter att ha läst recensionerna. Det var mer ett lägenhetshotell. Rummet var jättefint, ljust och trevligt, rent och snyggt och lobbyn (som är på 2:a våningen) var väldigt rent fräsch och gav ett modernt uttryck. Poolen är liten men man har häftig utsikt. Den hade blivit ännu häftigare om de haft en liten poolbar eller så. Inomhuspoolen/bubbelpoolen var väldigt fin och basun och ångbastun fräsch. Observera dock att män och kvinnor inte har någon gemensam inomhuspool eller bastu utan de är separata. Men frukostbuffén var under all kritik. Den höll verkligen inte måttet med tanke på vad hotellet kostade. Brödet måste ha legat för länge i mikron för det var stenhård och påminde mest om ett baseballträ, de stekta äggen och omeletten smakade fisk (troligtvis hade de använt oljan till någon fiskrätt innan) och köttpålägget (mald kalkonkorv?) var oätligt för svenska smaklökar. Jag hoppas att kökspersonalen hade en dålig dag när vi var där för i övrigt var hotellet bra.
Recenserad 08 januari 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Bird från Sverige
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i december 2012
Ren och nice!
Bra sang, rent och bra faciliteter
Rummet var riktigt trevlig, sangen var bra och service toppen!
Recenserad 07 december 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Mr från Sverige
Familj med småbarn
Bodde i 4 nätter i september 2011
Fint hotell,bra läge
Fina stora rum,väldigt hjälpsam och trevlig personal
bokade ett rum för en vecka. bra storlek på 65 kvadrat på 25 våningen. rummen är väldigt rena och fina, men kanske lite opersonligt vita i sin inredning. lite mer mysbelysning hade varit trevligt. fantastiskt takpool, bra gym och bubbelpool,bastu. finns även tvättmaskinsrum för dom som vill tvätta själva. frukosten var väldigt dålig. ta med en varm tröja om du ska sitta där, dom blåser på rätt bra med ac. den restaurangen som gör frukosten ägs inte av hotellet, och är överlag rätt risig.
Recenserad 23 september 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Bendik från Sverige
Reste med partner
Deluxerum med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i januari 2011
Trevligt hotell i bra läge men med urusel frukost
Trevliga rum och centralt läge nära Petronas Towers
Vi gillade hotellets rum, reception och service men var mycket besvikna på frukosten. Få saker att välja på, man fick betala extra om man ville ha annat kaffe än blasket som serverades, bullarna smakade mögel.
Recenserad 26 januari 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Richard från Sverige
Familj med småbarn
Deluxerum med 1 sovrum
Bodde i 3 nätter i januari 2011
stilrent hotell med god service
bra läge och fina rum
Att det byggdes mycket runt omkring vilket är lite störande, totalt sätt var allting bra.
Vi besökte hotellet andra veckan i januari 2011. Hotellet ligger bra och det är nära till såväl restauranger, shopping som turist attraktioner. Hotellet är mer anpassat för affärsresenärer än barnfamiljer Negativt att det bygger mycket i området, då detta kan upplevas lite störande. Personalen var mycket tillmötesgående och vi fick möjlighet att använda relaxavdelningen när checkat ut och väntade på att åka till flygplatsen. Så helhetens upplevelsen är helt klart mycket positiv.
Recenserad 16 januari 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Ingemar från Sverige
Familj med äldre barn
Bodde i 2 nätter i januari 2010
Centralt och smakfullt
Trivsamma rum
Frasers Shanghai har en mycket mer prisvärd frukost. Eftersom vi trodde att den skulle hålla samma nivå blev vi besvikna. Kanske är anledningen att hotellet precis hade öppnat.
Rummen var inredda i en trivsam minimalism, snygg design för att vara ett hotell med andra ord. Sängarna sköna men inte superbehagliga som de ibland kan vara på den här hotellnivån. Poolen på artonde våningen var behaglig, inte för varm utan precis rätt i temperatur. Hyfsad poolutsikt också, om än inte mot Petronas. Prisvärt: Det skall sägas att vi bodde här med rabatt p g a nybyggnation - vilket kanske för upp betyget något. Sammantaget en riktigt trevlig vistelse.
Recenserad 22 januari 2010
Tycker du omdömet är användbart?

Lex från Australien
Reste med partner
Deluxerum med 1 sovrum
Bodde i 6 nätter i september 2016
Good value in good location
Good size rooms, fairly well maintained. Staff are lapful & friendly & wi fi is good. Breakfast is ok. there are choices but not as extensive as say most BKK hotels of this class. The yoghurt (a small Nestle pot) is dreadful. Taste like chemicals - avoid. also pastries lack taste & are dry. The lifts (there are only 2 during the daytime) take time but never that long as to be a deal breaker. Pool is great, as is the spa area. Walking distance to both the Towers & Pavilion. Plenty of eating places nearby although a bit pricey for just standard fare. All in all, Fraser Place is good value.
Recenserad 28 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Mohamed från Singapore
Familj med äldre barn
1+1 Premier-rum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Perfect! Nothing to complaint about
Perfect! Nothing to complaint about.
Recenserad 26 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Jonghyun från Sydkorea
Ensamresenär
1+1 Premier-rum
Bodde en natt i september 2016
awesome stay
good value with service. good rooms, although I had pretty low floors
Recenserad 26 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Khong från Singapore
Affärsresenär
Studio deluxerum
Bodde en natt i september 2016
Stay was quite enjoyable
Rooms are clean, some staff are friendly, malls are nearby and pool is a bit too small.
Recenserad 26 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: