Bra 7,0
baserat på 1531 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 1531 omdömen
  • Renlighet 7,1
  • Faciliteter 6,4
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 7,1
  • Personal 6,6
  • Valuta för pengarna 7,1
  • Mat/Middag 5,8
Sortera efter

ervina från Indonesien
Gruppresenär
Trebäddsrum
Bodde en natt i augusti 2016
clean, nice and helpfull staff
The location is very good, near with ruins of st paul and senado square, surrounded by many many shop , bakery, restaurant, wich is one of the favourite place to be visited in macau.
Recenserad 20 augusti 2016

Stephen från Indonesien
Reste med partner
Dubbelrum
Bodde en natt i augusti 2016
So far is good
Cleanliness not good Facilities not bad Deposite money not write 500
Recenserad 17 augusti 2016

WEI från Malaysia
Familj med äldre barn
Trebäddsrum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Good location close to landmark
Good location close to landmark. High wifi speed. However shower pressure is low, room service is quite late as staff only clean after 3pm. Room is hot in the afternoon as facing west. Quite spacious for 3 adults
Recenserad 21 juli 2016

Thong från Malaysia
Gruppresenär
Trebäddsrum
Bodde en natt i juli 2016
ok
location are great. walking distance to attractions & shopping area.
Recenserad 20 juli 2016

Thong från Malaysia
Gruppresenär
Dubbelrum
Bodde en natt i juli 2016
ok
location are great. walking distance to attractions & shopping area.
Recenserad 20 juli 2016

Chanapim från Thailand
Gruppresenär
Tvåbäddsrum
Bodde en natt i juni 2016
Good location
Good location
Recenserad 27 juni 2016

Lai från Malaysia
Gruppresenär
Trebäddsrum
Bodde i 2 nätter i juni 2016
good location
good location
Recenserad 26 juni 2016

Yab från Malaysia
Reste med partner
Dubbelrum
Bodde en natt i maj 2016
Big room, abit dusty, need a cooler air conditioning
Good loc, close to historic buildings, good water pressure but air conditioning not cold enough, room abit hot.
Recenserad 21 juni 2016

Sylvia från Singapore
Gruppresenär
Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i maj 2016
Can't expect much from the price
The location is good as it is walking distance to the places of interest. However you should not expect much from the price you are paying as the building and the furnishing are pretty old.
Recenserad 06 juni 2016

kalai från Singapore
Affärsresenär
Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i maj 2016
i had good stay,clean and confortable.
i had good stay,clean and confortable. i recommend for a good stay
Recenserad 05 juni 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: