Utmärkt 8,1
baserat på 5329 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 5329 omdömen
  • Renlighet 8,1
  • Faciliteter 7,3
  • Läge 9,1
  • Bekvämligheter på rummet 8,2
  • Service 8,1
  • Valuta för pengarna 8,1
  • Mat/Middag 7,0
Sortera efter

Po från Hongkong
Gruppresenär
Standard Tvåbäddsrum
Bodde en natt i augusti 2016
Good
Good Good
Recenserad 17 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

NG från Malaysia
Familj med äldre barn
Standard Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Value for money
Very nice location, near Ruin of St.Paul, Margarete Portuguese tart, Lisboa, bus stop. Old hotel but clean and comfortable. Helpful staff. Worth.
Recenserad 06 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Tukiran från Indonesien
Familj med småbarn
Standard King
Bodde en natt i juli 2016
GREAT LOCATION
WILL STAY AGAIN
Recenserad 02 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Michael från Indonesien
Familj med äldre barn
Standard Tvåbäddsrum
Bodde en natt i juli 2016
Comfort and Strategic Hotel
This hotel is located near the senado square. You only need 10 minute walking to go there. This hotel also provide shuttle service from outer harbour ferry terminal. The staff is nice and helpful. They also help me to find my bag which left in the shuttle. Definitely will come back soon!
Recenserad 01 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Pui från Hongkong
Ensamresenär
Standard Tvåbäddsrum
Bodde en natt i juli 2016
Good
Very good!
Recenserad 01 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Narong från Thailand
Familj med småbarn
Standard Tvåbäddsrum
Bodde en natt i maj 2016
Good
Good
Recenserad 25 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Raymond från Hongkong
Affärsresenär
Standard King
Bodde en natt i juli 2016
good location
good location, close to everywhere in macau city
Recenserad 10 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

VIVI från Indonesien
Familj med äldre barn
Deluxe king specialerbjudande
Bodde en natt i juni 2016
Service
The staff was very nice, gave us the very good advice where to visit.
Recenserad 09 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

lim från Singapore
Gruppresenär
Standard King
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Cleaniness n facilities
Recently, checked in to Sintra. Have stayed there couple of times, previously cleanliness n neat after clean up room. When we step in the lobby, there is no nice air freshner but stuffy smell all the way to the room. When we came back to hotel, we found that the clean up of the room is unsatisfactory because the beds are not tidy up, used cups with coffee not washed. The only thing they did was replaced the towels, bathroom accessories, toilet papers n empty the rubbish. Their location is good and need to improve their cleanliness.
Recenserad 09 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Raymond från Hongkong
Affärsresenär
Deluxe king specialerbjudande
Bodde i 2 nätter i juli 2016
good location
in the heart of macau, close to everywhere
Recenserad 09 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: