arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Alla omdömen (11995)

Affärsresenär (977)

Reste med partner (4426)

Ensamresenär (2258)

Familj med småbarn (1213)

Familj med äldre barn (1205)

Gruppresenär (1916)

Mycket bra
7,9
baserat på 11995 omdömen
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Faciliteter
7,6
Läge
7,6
Bekvämligheter på rummet
8,3
Personal
8,1
Valuta för pengarna
8,0
Mat/Middag
6,9

7,7 Erik C.
Sweden
05 mars 2010
Lyxig känsla
Service, fri shuttlebuss
Frukost
Med ett lite bättre läge hade det varit mycket höga omdömen. Även om Macau är litet så ligger det lite avsides. Det tar ca 10-15 minuter att gå till området som hyser Grand Lisboa, MGM, Wynn m fl. Rummet var mycket bra och sängen var exceptionellt bekväm. Fanns både rum för rökare och icke-rökare. Frukosten var en besvikelse för en västerlänning, i stort sett en helt kinesisk frukost - med andra ord inga smörgåspålägg och litet brödutbud.

8,3 Nikolaos K.
Greece
09 februari 2010
Helt ok hotell
Bra läge, avgiftsfritt Internet via kabel som fungerade bra, bra tvkanaler.
Ombyggnad när jag bodde där. WiFi på rummet fungerade för det mesta inte.
Läget är utmärkt, gångavstånd till historiska centrum och casinon. Internet avgiftsfritt, fungerade utmärkt via kabel, nästan aldrig via WiFi. Pågick ombyggnad och var omöjligt att sova när dom började ca kl 9. Bästa utbudet av tvkanaler jag haft på ett hotell i Macau/Hong Kong. Gymet består av ca 10 olika löpmaskiner mm. Rummet var i bra skick.

9,3 Niklas J.
Sweden
08 november 2009
Kanon vistelse på Royal Hotel
Kanonfint hotel Jätte trevlig personal Rent och snyggt Jätteprisvärt
Inget
Bodde på Hotel Royal under 3veckor och det var en kanon vistelse! Mycket trevlig personal, Kanon trevliga i concierge (fixade Macau tower biljetter, reserverade restauranger m.m.) Otroligt rent och fräscht på hela hotellet. Bra frukost buffe, fin pool och träningslokal samt bastu. Ligger kanon bra till om man ser till Grand lisboa samt Wynn (gångavstånd), även bra med billiga restauranger i närheten av hotellet. Rekommenderar varmt Royal Hotell till alla som ska till Macau.

9,7 Markus W.
Sweden
05 november 2009
Mycket Nöjd
Bra service, fint hotell
gymet hade kunnat vara bättre
Vi är mycket nöjda med vistelsen på Hotel Royal. Det är ett fint hotell med mycket bra personal och service. Vi kommer återvända hit. Priset gör det helt klart värt att stanna på Hotel Royal. Frukosten är mycket bra, det finns mycket att välja på och det är gott. Man får även bra grejer på hotell toaletten, allt du kan tänkas behöva.

9 Mika V.
Sweden
18 oktober 2009
Very Good
Fint hotell, lyxigt, billig roomservice, valdigt hjalpsam personal
inget
Pa kort varsel lyckades vi boka detta via agoda. bra pris och superlyxigt.

9,2 HIU T.
Hong Kong
30 maj 2016
Better than expected
Location is not very good but it is expected when I booked.stayed at 11th floor it seemed as new renovated, clean, new and nice room. I checked in at near midnight so got upgraded to delux. Satisfied. Good value for money compare to those casino hotels.

8 Alice M.
Singapore
31 maj 2016
Family Vacation with Royal Hotel
Room is spacious and equipped with all necessity. Walking distance to Senado Square and may just catch a cab to any place of interest. Cafe are just next to Hotel.

8 Alice M.
Singapore
31 maj 2016
Family Vacation
Excellent accomodation.

9,2 John G.
Philippines
23 maj 2016
Great overall experience
It was great overall

10 Jasweer S.
United Kingdom
23 maj 2016
Worth the stay
The hotel is beautiful, good location if you are looking to stay in Old Macau and really worth the money- try booking premium upgrades as it comes with food and drinks - it works out very cheap!