arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

2015
Mycket bra 7,9
baserat på 12083 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 12083 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,4
  • Faciliteter 7,7
  • Läge 7,6
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Personal 8,1
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 6,9

7,7 Erik C.
Sverige
05 mars 2010
Lyxig känsla
Service, fri shuttlebuss
Frukost
Med ett lite bättre läge hade det varit mycket höga omdömen. Även om Macau är litet så ligger det lite avsides. Det tar ca 10-15 minuter att gå till området som hyser Grand Lisboa, MGM, Wynn m fl. Rummet var mycket bra och sängen var exceptionellt bekväm. Fanns både rum för rökare och icke-rökare. Frukosten var en besvikelse för en västerlänning, i stort sett en helt kinesisk frukost - med andra ord inga smörgåspålägg och litet brödutbud.

8,3 Nikolaos K.
Grekland
09 februari 2010
Helt ok hotell
Bra läge, avgiftsfritt Internet via kabel som fungerade bra, bra tvkanaler.
Ombyggnad när jag bodde där. WiFi på rummet fungerade för det mesta inte.
Läget är utmärkt, gångavstånd till historiska centrum och casinon. Internet avgiftsfritt, fungerade utmärkt via kabel, nästan aldrig via WiFi. Pågick ombyggnad och var omöjligt att sova när dom började ca kl 9. Bästa utbudet av tvkanaler jag haft på ett hotell i Macau/Hong Kong. Gymet består av ca 10 olika löpmaskiner mm. Rummet var i bra skick.

9,3 Niklas J.
Sverige
08 november 2009
Kanon vistelse på Royal Hotel
Kanonfint hotel Jätte trevlig personal Rent och snyggt Jätteprisvärt
Inget
Bodde på Hotel Royal under 3veckor och det var en kanon vistelse! Mycket trevlig personal, Kanon trevliga i concierge (fixade Macau tower biljetter, reserverade restauranger m.m.) Otroligt rent och fräscht på hela hotellet. Bra frukost buffe, fin pool och träningslokal samt bastu. Ligger kanon bra till om man ser till Grand lisboa samt Wynn (gångavstånd), även bra med billiga restauranger i närheten av hotellet. Rekommenderar varmt Royal Hotell till alla som ska till Macau.

9,7 Markus W.
Sverige
05 november 2009
Mycket Nöjd
Bra service, fint hotell
gymet hade kunnat vara bättre
Vi är mycket nöjda med vistelsen på Hotel Royal. Det är ett fint hotell med mycket bra personal och service. Vi kommer återvända hit. Priset gör det helt klart värt att stanna på Hotel Royal. Frukosten är mycket bra, det finns mycket att välja på och det är gott. Man får även bra grejer på hotell toaletten, allt du kan tänkas behöva.

9 Mika V.
Sverige
18 oktober 2009
Very Good
Fint hotell, lyxigt, billig roomservice, valdigt hjalpsam personal
inget
Pa kort varsel lyckades vi boka detta via agoda. bra pris och superlyxigt.

8 Xu W.
Kina
01 juli 2016
Good location
Good location

8 Winnie W.
Malaysia
30 juni 2016
Comfortable stay!
I like the frequent complimentary shuttle from hotel to ferry terminal. Can't connect to WiFi in room for half my stay over 3 full days.

9,2 Sze C.
Malaysia
28 juni 2016
Good Location & Value for Money
Hotel Royal is located away from the crowds, but still within walking distance (10 minute brisk walk) to the Ruins of St. Paul and about 15 minutes to Senado Square. Otherwise, board public bus #19 (MOP3.2) from a bus stop diagonally opposite the hotel (ask hotel front desk). Check in was a breeze and the friendly Filipina staff (Rose) at Reception was helpful to dispense advice on how to get around Macau and provide updates on the latest events (Dragon Boat festival) in town. Hotel is not within the hectic touristy areas, thus, it is relatively quiet, which we liked. The Vasco Da Gama Park (heavily concreted park with underground car park below) is directly in front of hotel. Thus, request for higher level rooms facing the park – unblocked views. We got to stay at the 17th (highest) storey, which offered fantastic views towards Zhuhai. Room is well appointed and neat. Although not big, it is sufficient to accommodate 2 guests ( three would be a real squeeze). Water pressure is strong and the air-con works. Bed is comfortable enough. One side of the bedside drawers had been tastefully modified into a coffee table – nice touch. LED TV has many channels (in several languages). There is a convenience store on the left of hotel (as you leave hotel) and several eateries on left and right of hotel. We discovered a night bazaar catering to budding artists and craftsmen at nearby Tap Seac Square. The lush Lou Lim Ieoc Gardens is within a 10 minute brisk walk. Location wise, it is ideal – quiet neighbourhood and yet within walking distance to the cultural areas. There is an in-house casino as well, but we did not patronize. There is a gym & indoor swimming pool at 3rd storey – ideal for swimming in privacy amidst a densely built up environment. Hotel provides free shuttle buses to & from the Main ferry terminal from Hong Kong (30 minute intervals) as well as a daily afternoon shuttle to Studio City in Cotai area (check timing with front-desk). I’ll probably stay here aga

8,8 WING C.
Kina
28 juni 2016
good
Very Good

7,6 Zoe W.
Malaysia
28 juni 2016
Good
Nice location