2015
Mycket bra 7,9
baserat på 12329 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 12329 omdömen
  • Renlighet 8,4
  • Faciliteter 7,8
  • Läge 7,6
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Personal 8,1
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 6,9
Sortera efter

Erik från Sverige
Ensamresenär
Deluxe Tvåbäddsrum
Bodde en natt i mars 2010
Lyxig känsla
Service, fri shuttlebuss
Frukost
Med ett lite bättre läge hade det varit mycket höga omdömen. Även om Macau är litet så ligger det lite avsides. Det tar ca 10-15 minuter att gå till området som hyser Grand Lisboa, MGM, Wynn m fl. Rummet var mycket bra och sängen var exceptionellt bekväm. Fanns både rum för rökare och icke-rökare. Frukosten var en besvikelse för en västerlänning, i stort sett en helt kinesisk frukost - med andra ord inga smörgåspålägg och litet brödutbud.
Recenserad 05 mars 2010

Nikolaos från Grekland
Ensamresenär
Bodde i 3 nätter i januari 2010
Helt ok hotell
Bra läge, avgiftsfritt Internet via kabel som fungerade bra, bra tvkanaler.
Ombyggnad när jag bodde där. WiFi på rummet fungerade för det mesta inte.
Läget är utmärkt, gångavstånd till historiska centrum och casinon. Internet avgiftsfritt, fungerade utmärkt via kabel, nästan aldrig via WiFi. Pågick ombyggnad och var omöjligt att sova när dom började ca kl 9. Bästa utbudet av tvkanaler jag haft på ett hotell i Macau/Hong Kong. Gymet består av ca 10 olika löpmaskiner mm. Rummet var i bra skick.
Recenserad 09 februari 2010

Niklas från Sverige
Affärsresenär
Bodde i 22 nätter i oktober 2009
Kanon vistelse på Royal Hotel
Kanonfint hotel Jätte trevlig personal Rent och snyggt Jätteprisvärt
Inget
Bodde på Hotel Royal under 3veckor och det var en kanon vistelse! Mycket trevlig personal, Kanon trevliga i concierge (fixade Macau tower biljetter, reserverade restauranger m.m.) Otroligt rent och fräscht på hela hotellet. Bra frukost buffe, fin pool och träningslokal samt bastu. Ligger kanon bra till om man ser till Grand lisboa samt Wynn (gångavstånd), även bra med billiga restauranger i närheten av hotellet. Rekommenderar varmt Royal Hotell till alla som ska till Macau.
Recenserad 08 november 2009

Markus från Sverige
Gruppresenär
Bodde i 14 nätter i oktober 2009
Mycket Nöjd
Bra service, fint hotell
gymet hade kunnat vara bättre
Vi är mycket nöjda med vistelsen på Hotel Royal. Det är ett fint hotell med mycket bra personal och service. Vi kommer återvända hit. Priset gör det helt klart värt att stanna på Hotel Royal. Frukosten är mycket bra, det finns mycket att välja på och det är gott. Man får även bra grejer på hotell toaletten, allt du kan tänkas behöva.
Recenserad 05 november 2009

Mika från Sverige
Ensamresenär
Deluxe Tvåbäddsrum
Bodde en natt i oktober 2009
Very Good
Fint hotell, lyxigt, billig roomservice, valdigt hjalpsam personal
inget
Pa kort varsel lyckades vi boka detta via agoda. bra pris och superlyxigt.
Recenserad 18 oktober 2009

Michel från Frankrike
Reste med partner
Premier king
Bodde i 3 nätter i september 2016
Good value
Good service in a remote location
Recenserad 24 september 2016

Kim från Malaysia
Familj med äldre barn
Bodde en natt i september 2016
happy family trip
Nice, clean and good service
Recenserad 23 september 2016

Chee från Malaysia
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i september 2016
Good experience
Good location. Room is clean, spacious and new.
Recenserad 23 september 2016

PING från Hongkong
Reste med partner
Bodde en natt i september 2016
nice and quiet, large room with iron, kettle, hair dryer and fully equipped with shampoo, soaps, tow
I will give an overall rating of 8.7. Shuttle service was good. 7.5 rating for the food at the shanghai style restaurant. A bit inconvenient to and back from city Centre . My stay was fantastic and fully satisfactory.
Recenserad 21 september 2016

Man från Hongkong
Familj med småbarn
Bodde en natt i september 2016
The hygienic of the hotel restaurant need to be improved
Found a dead cockroach on the plate in the restaurant
Recenserad 21 september 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: