arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

2015
Mycket bra 7,9
baserat på 12150 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 12150 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,4
  • Faciliteter 7,8
  • Läge 7,6
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Personal 8,1
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 6,9
Verifierade omdömen

Erik C.
Sverige
05 mars 2010
Lyxig känsla
Service, fri shuttlebuss
Frukost
Med ett lite bättre läge hade det varit mycket höga omdömen. Även om Macau är litet så ligger det lite avsides. Det tar ca 10-15 minuter att gå till området som hyser Grand Lisboa, MGM, Wynn m fl. Rummet var mycket bra och sängen var exceptionellt bekväm. Fanns både rum för rökare och icke-rökare. Frukosten var en besvikelse för en västerlänning, i stort sett en helt kinesisk frukost - med andra ord inga smörgåspålägg och litet brödutbud.

Nikolaos K.
Grekland
09 februari 2010
Helt ok hotell
Bra läge, avgiftsfritt Internet via kabel som fungerade bra, bra tvkanaler.
Ombyggnad när jag bodde där. WiFi på rummet fungerade för det mesta inte.
Läget är utmärkt, gångavstånd till historiska centrum och casinon. Internet avgiftsfritt, fungerade utmärkt via kabel, nästan aldrig via WiFi. Pågick ombyggnad och var omöjligt att sova när dom började ca kl 9. Bästa utbudet av tvkanaler jag haft på ett hotell i Macau/Hong Kong. Gymet består av ca 10 olika löpmaskiner mm. Rummet var i bra skick.

Niklas J.
Sverige
08 november 2009
Kanon vistelse på Royal Hotel
Kanonfint hotel Jätte trevlig personal Rent och snyggt Jätteprisvärt
Inget
Bodde på Hotel Royal under 3veckor och det var en kanon vistelse! Mycket trevlig personal, Kanon trevliga i concierge (fixade Macau tower biljetter, reserverade restauranger m.m.) Otroligt rent och fräscht på hela hotellet. Bra frukost buffe, fin pool och träningslokal samt bastu. Ligger kanon bra till om man ser till Grand lisboa samt Wynn (gångavstånd), även bra med billiga restauranger i närheten av hotellet. Rekommenderar varmt Royal Hotell till alla som ska till Macau.

Markus W.
Sverige
05 november 2009
Mycket Nöjd
Bra service, fint hotell
gymet hade kunnat vara bättre
Vi är mycket nöjda med vistelsen på Hotel Royal. Det är ett fint hotell med mycket bra personal och service. Vi kommer återvända hit. Priset gör det helt klart värt att stanna på Hotel Royal. Frukosten är mycket bra, det finns mycket att välja på och det är gott. Man får även bra grejer på hotell toaletten, allt du kan tänkas behöva.

Mika V.
Sverige
18 oktober 2009
Very Good
Fint hotell, lyxigt, billig roomservice, valdigt hjalpsam personal
inget
Pa kort varsel lyckades vi boka detta via agoda. bra pris och superlyxigt.

Anne H.
Storbritannien
25 juli 2016
Excellent Hotel
Very charming and extremely helpful staff on reception - elegantly designed room and bathroom. Good sized indoor swimming pool and location very convenient.

PHUL G.
British Indian Ocean Territory
22 juli 2016
good location,clean n caring staffs
i travel with 2 kids age 5 n 7 n reception name rose was very caring n let us check in earlier.location was good n 7eleven next to hotel was plus point n many restaurants nearby.i will stay in this hotel again

Chuk K.
Kanada
21 juli 2016
Highly recommended
Very clean and bright decorations. Not many mainland Chinese staying in the hotel was the best part of the hotel

Kar Y.
Singapore
20 juli 2016
Normal
We gt the free upgrade as well but upon entering the room, there's a strong smoking smell and there was a spill on the carpet. 😕 However, we did not change for another room. The location was okay cos there is a 7-11 just downstair and a restaurant with very attitude and slow service. It is within walking distance to st paul and a famous chinese restaurant which sells crab porridge.

KAN L.
Macao
18 juli 2016
Good Location
Good Location