2015
Mycket bra 7,9
baserat på 12338 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 12338 omdömen
  • Renlighet 8,4
  • Faciliteter 7,8
  • Läge 7,6
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Personal 8,1
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 6,9
Sortera efter

Erik från Sverige
Ensamresenär
Deluxe Tvåbäddsrum
Bodde en natt i mars 2010
Lyxig känsla
Service, fri shuttlebuss
Frukost
Med ett lite bättre läge hade det varit mycket höga omdömen. Även om Macau är litet så ligger det lite avsides. Det tar ca 10-15 minuter att gå till området som hyser Grand Lisboa, MGM, Wynn m fl. Rummet var mycket bra och sängen var exceptionellt bekväm. Fanns både rum för rökare och icke-rökare. Frukosten var en besvikelse för en västerlänning, i stort sett en helt kinesisk frukost - med andra ord inga smörgåspålägg och litet brödutbud.
Recenserad 05 mars 2010
Tycker du omdömet är användbart?

Nikolaos från Grekland
Ensamresenär
Bodde i 3 nätter i januari 2010
Helt ok hotell
Bra läge, avgiftsfritt Internet via kabel som fungerade bra, bra tvkanaler.
Ombyggnad när jag bodde där. WiFi på rummet fungerade för det mesta inte.
Läget är utmärkt, gångavstånd till historiska centrum och casinon. Internet avgiftsfritt, fungerade utmärkt via kabel, nästan aldrig via WiFi. Pågick ombyggnad och var omöjligt att sova när dom började ca kl 9. Bästa utbudet av tvkanaler jag haft på ett hotell i Macau/Hong Kong. Gymet består av ca 10 olika löpmaskiner mm. Rummet var i bra skick.
Recenserad 09 februari 2010
Tycker du omdömet är användbart?

Niklas från Sverige
Affärsresenär
Bodde i 22 nätter i oktober 2009
Kanon vistelse på Royal Hotel
Kanonfint hotel Jätte trevlig personal Rent och snyggt Jätteprisvärt
Inget
Bodde på Hotel Royal under 3veckor och det var en kanon vistelse! Mycket trevlig personal, Kanon trevliga i concierge (fixade Macau tower biljetter, reserverade restauranger m.m.) Otroligt rent och fräscht på hela hotellet. Bra frukost buffe, fin pool och träningslokal samt bastu. Ligger kanon bra till om man ser till Grand lisboa samt Wynn (gångavstånd), även bra med billiga restauranger i närheten av hotellet. Rekommenderar varmt Royal Hotell till alla som ska till Macau.
Recenserad 08 november 2009
Tycker du omdömet är användbart?

Markus från Sverige
Gruppresenär
Bodde i 14 nätter i oktober 2009
Mycket Nöjd
Bra service, fint hotell
gymet hade kunnat vara bättre
Vi är mycket nöjda med vistelsen på Hotel Royal. Det är ett fint hotell med mycket bra personal och service. Vi kommer återvända hit. Priset gör det helt klart värt att stanna på Hotel Royal. Frukosten är mycket bra, det finns mycket att välja på och det är gott. Man får även bra grejer på hotell toaletten, allt du kan tänkas behöva.
Recenserad 05 november 2009
Tycker du omdömet är användbart?

Mika från Sverige
Ensamresenär
Deluxe Tvåbäddsrum
Bodde en natt i oktober 2009
Very Good
Fint hotell, lyxigt, billig roomservice, valdigt hjalpsam personal
inget
Pa kort varsel lyckades vi boka detta via agoda. bra pris och superlyxigt.
Recenserad 18 oktober 2009
Tycker du omdömet är användbart?

atef från Egypten
Reste med partner
Superior Tvåbäddsrum
Bodde en natt i juli 2016
good
i really enjoyed my staying
Recenserad 26 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

steve från Singapore
Familj med äldre barn
Bodde i 3 nätter i november 2015
Comfortable Stay
Located in a quiet area and is relatively close to many locations. Clean room and comfortable bed.
Recenserad 26 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Xiao från Malaysia
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i mars 2014
Nice & clean hotel
The hotel is clean & spacious. The staff are kind as well.
Recenserad 25 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Wong från Malaysia
Familj med småbarn
Premier king
Bodde i 2 nätter i september 2016
Comfy stay
Location is a bit far from tourist spots but the free shuttle bus service does help a lot in bringing us around. We booked the premier room with free drinks and snacks but the services at lobby lounge is average only, staff are not attentive and wasn't seem to be well prepared when we requested for our free drinks. Other than that, the room is quite comfy though the hotel maybe a bit old of its age.
Recenserad 25 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Ricky från Indonesien
Familj med småbarn
Superior Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Good location & clean room
Good location, walking distance to Sinando Square. Room very clean & bedroom very comfortable and large.
Recenserad 25 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: