arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

2015
Mycket bra 7,9
baserat på 12070 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 12070 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,4
  • Faciliteter 7,7
  • Läge 7,6
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Personal 8,1
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 6,9

7,7 Erik C.
Sverige
05 mars 2010
Lyxig känsla
Service, fri shuttlebuss
Frukost
Med ett lite bättre läge hade det varit mycket höga omdömen. Även om Macau är litet så ligger det lite avsides. Det tar ca 10-15 minuter att gå till området som hyser Grand Lisboa, MGM, Wynn m fl. Rummet var mycket bra och sängen var exceptionellt bekväm. Fanns både rum för rökare och icke-rökare. Frukosten var en besvikelse för en västerlänning, i stort sett en helt kinesisk frukost - med andra ord inga smörgåspålägg och litet brödutbud.

8,3 Nikolaos K.
Grekland
09 februari 2010
Helt ok hotell
Bra läge, avgiftsfritt Internet via kabel som fungerade bra, bra tvkanaler.
Ombyggnad när jag bodde där. WiFi på rummet fungerade för det mesta inte.
Läget är utmärkt, gångavstånd till historiska centrum och casinon. Internet avgiftsfritt, fungerade utmärkt via kabel, nästan aldrig via WiFi. Pågick ombyggnad och var omöjligt att sova när dom började ca kl 9. Bästa utbudet av tvkanaler jag haft på ett hotell i Macau/Hong Kong. Gymet består av ca 10 olika löpmaskiner mm. Rummet var i bra skick.

9,3 Niklas J.
Sverige
08 november 2009
Kanon vistelse på Royal Hotel
Kanonfint hotel Jätte trevlig personal Rent och snyggt Jätteprisvärt
Inget
Bodde på Hotel Royal under 3veckor och det var en kanon vistelse! Mycket trevlig personal, Kanon trevliga i concierge (fixade Macau tower biljetter, reserverade restauranger m.m.) Otroligt rent och fräscht på hela hotellet. Bra frukost buffe, fin pool och träningslokal samt bastu. Ligger kanon bra till om man ser till Grand lisboa samt Wynn (gångavstånd), även bra med billiga restauranger i närheten av hotellet. Rekommenderar varmt Royal Hotell till alla som ska till Macau.

9,7 Markus W.
Sverige
05 november 2009
Mycket Nöjd
Bra service, fint hotell
gymet hade kunnat vara bättre
Vi är mycket nöjda med vistelsen på Hotel Royal. Det är ett fint hotell med mycket bra personal och service. Vi kommer återvända hit. Priset gör det helt klart värt att stanna på Hotel Royal. Frukosten är mycket bra, det finns mycket att välja på och det är gott. Man får även bra grejer på hotell toaletten, allt du kan tänkas behöva.

9 Mika V.
Sverige
18 oktober 2009
Very Good
Fint hotell, lyxigt, billig roomservice, valdigt hjalpsam personal
inget
Pa kort varsel lyckades vi boka detta via agoda. bra pris och superlyxigt.

9,2 Jennifer L.
Singapore
28 juni 2016
Clean and well maintained hotel
I stayed here for 2 nights from 25-27 June. I booked the free upgrade to Premier room package and it was worth it. The room was clean and the bed and linens were comfortable. The premier room comes with free beverages and afternoon tea which is great if you spend a lot of time in the hotel. Breakfast was sufficient for a small eater like me but the spread may not be good enough if you expect varieties. The location near the Ruins of St Paul's and Senado Square is a plus factor if you enjoy visiting the historical sites and shopping area. There are free shuttle buses to the Ferry Terminal and Cotai if you intend to visit these places during your stay. All in all, I would say the rate I got from Agoda is value for money and I would definitely stay here again if I'm back in Macau.

6,4 Chi F.
Hongkong
28 juni 2016
Need renovation
The bathroom needs to do something

9,6 Gabriel L.
Kina
26 juni 2016
Leisure
Room is big, nice and clean, good location.

8,4 PARK J.
Sydkorea
26 juni 2016
good location
good location

9,2 Francis Y.
Singapore
24 juni 2016
Excellent hotel
Our stay at Royal was splendid. ... Far exceeded our expectation. Loved the sheer size of king bed with their quality bath towels n toiletries. The staff service was commendable .