Mycket bra 7,7
baserat på 1607 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 1607 omdömen
  • Renlighet 8,1
  • Faciliteter 7,7
  • Läge 7,8
  • Bekvämligheter på rummet 8,0
  • Personal 7,8
  • Valuta för pengarna 7,6
  • Mat/Middag 6,7
Sortera efter

Phachara från Australien
Affärsresenär
Upgrade Offer - Deluxe Double or Twin Room
Bodde i 9 nätter i augusti 2016
ok good
Alright
Recenserad 10 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

PARIKSHIT från Indien
Grupp
Familjerum (1 dubbelsäng + 1 enkelsäng
Bodde i 3 nätter i september 2016
Rio Rooms are Awesome
Rooms here are awesome. Family Room is spectular. Just location is ok . Just prefer to stay in Taipa rather in macau may be near to venetian..But this property has good breakfast , nice environment. Ac is super cool here
Recenserad 10 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Thamil från Malaysia
Familj med äldre barn
Familjerum (1 dubbelsäng + 1 enkelsäng
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Stay at Rio Hotel
The concierge counter Mr William was very informative
Recenserad 26 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

effendy från Indonesien
Familj med äldre barn
Familjerum (1 dubbelsäng + 1 enkelsäng
Bodde en natt i augusti 2016
Excellent
I booked a room for 3 adult ( 1 single and 1 double bed ) but I got 2 queen bed. The room is excellent , The staff are very helpful and friendly. Good internet Wifi Next time , hopefully there will be a shuttle bus to Taipa ferry terminal
Recenserad 23 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Isma från Indonesien
Familj med äldre barn
Familjerum (1 dubbelsäng + 1 enkelsäng
Bodde en natt i augusti 2016
80
Good
Recenserad 21 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Wee från Singapore
Familj med små barn
Upgrade Offer - Deluxe Double or Twin Room
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Very clean and big room
We were upgrade to deluxe room with 2 Queen bed . The room are big and clean
Recenserad 17 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

kahyee från Malaysia
Familj med äldre barn
Familjerum (1 dubbelsäng + 1 enkelsäng
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Rio Hotel Impress Me
It's so easy to go trough any places tho there's no shuttle bus from airport but theres shuttle bus from ferry terminal. The room is spacious & there's welcome drink. Staffs are super friendly. Because we drink lots of water then we request for bottles of water many times and they never complaint and serve us so politely. Will be back again. Its so valuable
Recenserad 16 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Pornpin från Thailand
Par
Standardrum
Bodde i 3 nätter i april 2015
Convenient
Good place and has Casino in hotel.
Recenserad 15 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

LEUNG från Hongkong
Ensamresenär
Standardrum
Bodde en natt i augusti 2016
Good location
Nice room with good location, I will come back visit again
Recenserad 15 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Yu från Kina
Par
Standardrum
Bodde en natt i augusti 2016
Good
Good
Recenserad 12 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: