Mycket bra 7,6
baserat på 2435 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 2435 omdömen
  • Renlighet 8,1
  • Faciliteter 6,9
  • Läge 8,5
  • Bekvämligheter på rummet 7,7
  • Personal 7,6
  • Valuta för pengarna 7,5
  • Mat/Middag 6,2
Sortera efter

SHUNJEN från Taiwan
Reste med partner
Standard Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
good
good
Recenserad 05 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Jency från Malaysia
Reste med partner
Standard Dubbelrum
Bodde en natt i juli 2016
Satisfaction
Tower too old
Recenserad 27 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

FANGYI från Taiwan
Reste med partner
Standard Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Good location and nice service
The front desk staffs are friendly and helpful; room is small but just like others, perfect location, near to bus stop.
Recenserad 26 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Wai från Hongkong
Affärsresenär
Standard Dubbelrum
Bodde en natt i juli 2016
very small room, poor hygiene, no service
Old hostel located in the oldest street though convenient, but the room is disappointing small and narrow, towels are dirty; noise environment; no service at all in the lobby
Recenserad 18 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Ashley från Storbritannien
Reste med partner
Standard Dubbelrum
Bodde en natt i juni 2016
Decent hotel. Not glitzy but great location.
Lovely staff
Recenserad 12 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Piyarat från Thailand
Familj med småbarn
Deluxe Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i juni 2016
Total - it's good
Very good location and good staff. Next time, I will back here.
Recenserad 23 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Andy från Indonesien
Reste med partner
Standard Dubbelrum
Bodde en natt i juni 2016
Good
Good
Recenserad 23 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Hon från Tyskland
Ensamresenär
Standard Dubbelrum
Bodde en natt i juni 2016
Very clean budget hotel
Very clean, very centrally located, very efficient check-in and check-out
Recenserad 21 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Shanmugasundaram från Indien
Familj med småbarn
Standard Dubbelrum
Bodde en natt i januari 2015
very Bad customer care
They Charge even for Water, They forced to use there recommended taxi service which was expensive. Stuff was rude.
Recenserad 15 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Yeo från Singapore
Reste med partner
Standard Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i juni 2016
Good location with helpful staff
A lot of nice eateries around the hotel within walking distance. The staff are extremely helpful and friendly. I would definitely use the same hotel if return to Macau.
Recenserad 14 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: