Tillbaka till hotellinfo

2015
Utmärkt 8,6
baserat på 2490 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 2490 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 9,2
  • Faciliteter 8,8
  • Läge 8,5
  • Bekvämligheter på rummet 8,9
  • Personal 8,9
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 7,9

Mat C. från Kina
Reste med partner
Bodde en natt i juli 2016
good
good
Recenserad 30 juli 2016

wingkin T. från Hongkong
Affärsresenär
Bodde i 2 nätter i juli 2016
OK
OK
Recenserad 30 juli 2016

Ka U. från Hongkong
Reste med partner
Bodde en natt i juli 2016
Comfortable room
Convenient with free shuttle, tidy, facilities
Recenserad 29 juli 2016

SIN A. från Storbritannien
Affärsresenär
Bodde en natt i juli 2016
Good in general
Staff are polite and helpful.
Recenserad 29 juli 2016

Chi M. från Hongkong
Familj med småbarn
Bodde en natt i juli 2016
A very good choice for a family trip
The hotel is not too expensive having considered its swimming facilities, room quality and service standard. We had good fun at the water world.
Recenserad 27 juli 2016

Stella L. från Kina
Ensamresenär
Bodde en natt i juli 2016
LOVE IT!
friendly staff and a real 5 star hotel. worth living.
Recenserad 27 juli 2016

eddy P. från Indonesien
Familj med äldre barn
Bodde en natt i juni 2016
great facilities, have mini waterpark.
room very comfort, very clean, helpfull staff and friendlystaff. definitely stay in here again when we visit macau again
Recenserad 19 juli 2016

Wong W. från Hongkong
Familj med småbarn
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Good weekend relaxing place esp with kid
The Cotai is great with water playing facilities which is friendly to both kids and elderly, My family has a good stay and play there!
Recenserad 18 juli 2016

Mark B. från Filippinerna
Reste med partner
Bodde en natt i juli 2016
vacation
its very nice
Recenserad 15 juli 2016

Wai K. från Hongkong
Familj med småbarn
Bodde en natt i juli 2016
Grand Resort Deck is great
The Grand Resort Deck in Hotel Okura is a good activity for family with kids. Even very small kids will enjoy there.
Recenserad 14 juli 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: