Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 1394 omdömen
  • Renlighet 8,0
  • Faciliteter 7,4
  • Läge 6,9
  • Bekvämligheter på rummet 7,5
  • Personal 7,6
  • Valuta för pengarna 7,5
  • Mat/Middag 6,5
Sortera efter
Verifierade omdömen

Nicholas från Storbritannien
Par
Standardrum med 2 enkelsängar
Bodde i 3 nätter i maj 2016
Macau mini break
This hotel was really good value for money Macau not big so easy get around
Recenserad 20 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Ronald från Storbritannien
Par
Standardrum med 2 enkelsängar
Bodde i 3 nätter i maj 2016
Mountain Hotel
Good hotel if you use Agoda. When I requested 3 extra days the price was 280 GBP. Using Agoda it was GBP150. Main issue was weak internet, otherwise good.
Recenserad 13 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

HO från Malaysia
Grupp
Standardrum med 2 enkelsängar
Bodde en natt i april 2016
nice
nice
Recenserad 13 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Pui från Hongkong
Familj med små barn
Standardrum med 2 enkelsängar
Bodde i 2 nätter i februari 2016
Cheap price but have no shuttle bus from the ferry pier
The price is relatively cheap comparing with other hotel. The environment is quite and comfortable, however they have only the shuttle to the ferry pier, but have no bus arrangement from the pier.
Recenserad 13 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

jiwon från Sydkorea
Ensamresenär
Standardrum med 2 enkelsängar
Bodde en natt i maj 2016
good
nice location and service
Recenserad 11 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Ronald från Storbritannien
Affärsresenär
Standardrum med 2 enkelsängar
Bodde i 3 nätter i maj 2016
Guia Hotel
All good except for useless wifi.
Recenserad 10 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

KIN från Hongkong
Ensamresenär
Standardrum med 2 enkelsängar
Bodde en natt i november 2015
Very good services of hotel staffs!
The location of hotel is not close to the city. The hotel can provide shuttle bus service.
Recenserad 07 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

How från Malaysia
Grupp
Standardrum med 2 enkelsängar
Bodde en natt i maj 2016
Value for money
It's worth the money, the hotel staff was helpful
Recenserad 06 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Stella från Filippinerna
Par
Standardrum med 2 enkelsängar
Bodde i 2 nätter i april 2016
410 bathroom with foul smell
room was ok, bathroom cleanliness was ok too only it has a foul smell like a dead rat smell
Recenserad 05 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Chia från Malaysia
Familj med äldre barn
Standardrum med 2 enkelsängar
Bodde en natt i april 2016
Travel with senior and young adult
The location is not easy accessible by walking if you don't know where you are heading to. There is 2 way down to the macau city. Take the one turn right from the hotel is much more easier compare to turn left walk down the sloppy hill. There is some food store and 7 - 11 nearby if you turn right from the main road of the hotel.There is a shuttle service provided by the hotel but you need to make the arrangement 1 day earlier.
Recenserad 03 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: