Tillbaka till hotellinfo

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 3957 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 7,8
  • Faciliteter 7,0
  • Läge 7,3
  • Bekvämligheter på rummet 7,5
  • Personal 7,6
  • Valuta för pengarna 7,5
  • Mat/Middag 6,5
Sortera efter
Verifierade omdömen

Amerah M. från Filippinerna
Familj med småbarn
Bodde en natt i augusti 2014
SuperB!!
clean, accessible and affordable
it was very good, majority of the staff are filipinos and they were all very helpful and will suggest place to go too especially for tourist. the place is near Venetian Macau, Galaxy and City of dreams.
Recenserad 11 september 2014

henry S. från British Indian Ocean Territory
Affärsresenär
Bodde en natt i augusti 2014
Frank opinion
Hotel misrepresented , Should be rated two and one half star at best. Would you believe they even charged for WI F1 connection to my room !! Food was disgusting and staff refused to bill the meal to my room . I had to pay for it separately I was entertaining important guests from the Jockey Club , so you can imagine how I felt. They also noted the poor quality of the food. .
Recenserad 11 september 2014

jacqueline U. från Filippinerna
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i augusti 2014
macau visit
they have filipino staff, near bus station
Disappointed because no wifi acces, noisy guests
Recenserad 10 september 2014

Loran S. från USA
Affärsresenär
Bodde i 3 nätter i september 2014
My stay at Grandview Hotel
Food, Comfort & Staff.
My stay at the Grandview Hotel was suited to my business style. I recommend wholeheartedly to any one that wishes to stay at a 4 Star Level Hotel to stay at Grandview. The staff spoke good English and I also spoke Mandarin with them. The food was very good and all staff were friendly and my check in and check out went very smoothly.
Recenserad 10 september 2014

Jean T. från Filippinerna
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i november 2013
hotel stay
free shuttle bus
room is small and location is not that good.
Recenserad 10 september 2014

Karen W. från Nya Zeeland
Reste med partner
Bodde en natt i september 2014
Overnight in Macau
comfort, affordable, reasonably central in Taipa
very pleasant
Recenserad 09 september 2014

lian K. från Indonesien
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i juli 2014
Nice atmosphere
Clean room, good staff, good at speaking
I stayed there just to sleep
Recenserad 09 september 2014

lian K. från Indonesien
Ensamresenär
Bodde i 3 nätter i augusti 2014
Good hotel
Clean bathroom, nice garden,
I just stayed there to sleep
Recenserad 09 september 2014

Kai M. från Portugal
Reste med partner
Bodde en natt i september 2014
Good
Good location and clean
Recenserad 08 september 2014

Kai L. från Hongkong
Affärsresenär
Bodde i 2 nätter i juli 2014
Clean, Quiet and Convenient Hotel
Nice and helpful Staff, Newly rennovated and Quiet
Wonderful experience and Helpful staff
Recenserad 08 september 2014


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: