Tillbaka till hotellinfo

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 2523 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 7,9
  • Läge 6,6
  • Bekvämligheter på rummet 7,4
  • Personal 7,6
  • Valuta för pengarna 7,6
  • Mat/Middag 6,7
Verifierade omdömen

chao M. från Singapore
Ensamresenär
Bodde en natt i januari 2013
pleasant
spa,casino,big rooms
Recenserad 04 september 2013

MOHAMAD B. från Malaysia
Familj med småbarn
Bodde i 2 nätter i juni 2013
Nice room
Big room, clean and good service
It is highly recommended to the travelers especially who travel with family because location is near to shopping Malls so you can just chill out at the mall. The rooms are spacious, good deco work, decent bed and pillow, bathroom is good, good shower, has fridge in the room, toiletries, hair-dryer and etc. Overall I had a pleasant stay in this hotel, would definitely come again.
Recenserad 02 september 2013

Sek L. från Macao
Familj med småbarn
Bodde en natt i december 2012
spacious room
spacious room, easy access to cotai strip casinos
Recenserad 02 september 2013

Siu W. från Hongkong
Ensamresenär
Bodde en natt i januari 2013
Very cosy
Comfortable, convenient
Recenserad 01 september 2013

Leung W. från Kina
Reste med partner
Bodde en natt i februari 2013
It is acceptable
Near city centre; convenient in shopping; hotel fee is reasonable
Recenserad 29 augusti 2013

EMIL F. från Indonesien
Familj med småbarn
Bodde en natt i mars 2013
FAR FROM ANYTING
quiet, clean, ok
the hotel is overrated for 5 star hotel. the location is far from anything
Recenserad 21 augusti 2013

KING W. från Kina
Ensamresenär
Bodde en natt i december 2012
Overall is ok!
Convenient!
Recenserad 19 augusti 2013

Chee L. från Brunei
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i december 2012
location price and size
comfortable room, good view
it was allright, the only dissapointment was the internet. theres no internet in the room but only in the lobby.
Recenserad 15 augusti 2013

LIM K. från Malaysia
Reste med partner
Bodde en natt i februari 2013
Value For Money Nice Hotel
Value For Money,Nice Room,Opposite Macau Galaxy
Very nice hotel and value for money,just opposite Macau Galaxy
Recenserad 01 augusti 2013

SUNGPYO J. från Sydkorea
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i oktober 2012
Good facilities, A little bit expensive
Clean, Good for rest, Not too much crowd
This hotel has a nice setup, kind employee but internet is very slow I also couldn't connect wifi. It's way out of main town. Always need taxi or shuttle bus. Overall, facilities and service are good but price is not affordable due to Chinese holiday season. and location is a little bit far from down town.
Recenserad 20 juli 2013


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: