Tillbaka till hotellinfo

Utmärkt 8,7
baserat på 822 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 822 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 9,1
  • Faciliteter 8,6
  • Läge 9,3
  • Bekvämligheter på rummet 8,7
  • Personal 8,8
  • Valuta för pengarna 8,2
  • Mat/Middag 8,4

LO A. från Hongkong
Familj med äldre barn
Bodde en natt i juli 2016
Relax and Food
Very nice restraurants
Recenserad 20 juli 2016

Hon K. från Hongkong
Reste med partner
Bodde en natt i juli 2016
Grand Lisboa is one of the best hotels I have have stayed in around the world. They deserve excellen
The staff is very courteous. The check in lady ( Aeris) was very cheerful and helpful. Made my day. Good hotel training.
Recenserad 12 juli 2016

POOI L. från Malaysia
Familj med småbarn
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Convenient location
Nice hotel with good restaurant in the hotel.
Recenserad 11 juli 2016

Yeong W. från Malaysia
Ensamresenär
Bodde en natt i juni 2016
Value for money
Value for money and will certainly come back again next time
Recenserad 02 juli 2016

Sung H. från Australien
Ensamresenär
Bodde en natt i juni 2016
Better than venetian
5 star service
Recenserad 24 juni 2016

WONG W. från Singapore
Familj med småbarn
Bodde en natt i juni 2016
SUPER good
room is so high tech i wish my house is like that. nothing to complain.
Recenserad 22 juni 2016

Hong Y. från Malaysia
Familj med småbarn
Bodde en natt i juni 2016
Marvellous !!!
The room was the best thing! We got an upgrade to a room with amazing view, jacuzzi bath, sauna and steam room in our room! The bed was so comfortable
Recenserad 21 juni 2016

Li M. från Singapore
Ensamresenär
Bodde i 3 nätter i juni 2016
Excellent Stay
Room is comfortable. Staffs are very professional. Very accessible too. Restaurant serve affordable and nice food. One of the disadvantage is in order to take the shuttle bus need to go to counter to take bus ticket.
Recenserad 21 juni 2016

Tang L. från Malaysia
Affärsresenär
Bodde i 7 nätter i juni 2016
good location,perfect place to say if u first time travel to macau
very convinent to eat and public transport,alittle bit of disappointed with the in room wifi(too slow), very clean in the room.over all is perfect.
Recenserad 17 juni 2016

Quek O. från Singapore
Ensamresenär
Bodde en natt i juni 2016
High end hotel
High end hotel
Recenserad 07 juni 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: