2015
Utmärkt 8,7
baserat på 7637 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 7637 omdömen
  • Renlighet 9,2
  • Faciliteter 9,1
  • Läge 8,7
  • Bekvämligheter på rummet 8,9
  • Personal 9,0
  • Valuta för pengarna 8,4
  • Mat/Middag 8,1
Sortera efter
Verifierade omdömen

Ting från Hongkong
Par
Galaxy King-rum
Bodde en natt i maj 2013
nice hotel stay
good hotel design
very nice stay in this hotel. Buffet is good and very nice staff. One thing to say is the wifi needa keep log in every 20 mins. Not user friendly at all
Recenserad 19 maj 2013

Ting från Hongkong
Par
Galaxy King-rum
Bodde en natt i maj 2013
nice stay
helpful and friendly staff is the key elements in this hotel
Staff are all friendly and helpful. No matter front desk or concierge staff. They are professional and polite enough. However the room is not spacious enough, but it was tidy and clean. Will stay in a bigger room next time.
Recenserad 19 maj 2013

Paschal från Malaysia
Grupp
Galaxy King-rum
Bodde en natt i maj 2013
Excellent! Regreted. should have stayed longer.
Enjoy the room and the hotel facilities, incluing light-fountain.
Recenserad 19 maj 2013

INHOI från Sydkorea
Ensamresenär
Galaxy King-rum
Bodde en natt i maj 2013
Clean nice hotel
Clean close to airport entertainment
Nice clean comportable Nice clean comportable Nice clean comportable Nice clean comportable
Recenserad 19 maj 2013

BOO från Malaysia
Par
Galaxy King-rum
Bodde en natt i maj 2013
A wonderful stay
Luxury, comfortable and friendly
The room is absolutely comfortable and clean. Moreover the staffs are very helpful. It is valuable to stay at Galaxy Macau.
Recenserad 19 maj 2013

raymundo från Filippinerna
Familj med små barn
Galaxy King-rum
Bodde i 2 nätter i maj 2013
great stay
nice clean big rooom
Recenserad 19 maj 2013

Siu från Hongkong
Familj med äldre barn
Galaxy King-rum
Bodde en natt i december 2012
luxury hotel with everything
luxury, international food, casinos
Recenserad 19 maj 2013

Liniwati från Indonesien
Grupp
Galaxy King-rum
Bodde en natt i maj 2013
Quiet and comfortable hotel
Good Food, Great Casino and very comfortable room
Recenserad 19 maj 2013

Liniwati från Indonesien
Grupp
Galaxy King-rum
Bodde i 2 nätter i maj 2013
Superb hotel with full facilities.
Good Food, Beautiful Hotel and very nice room
Recenserad 19 maj 2013

Chee från Singapore
Par
Galaxy King-rum
Bodde i 2 nätter i maj 2013
Superb Luxury Hotel - Value for Money
Grea Food , Clean Room and Friendly and Efficient Stafff
Recenserad 19 maj 2013


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: