Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Trevligt



baserat på 1164 omdömen
  • Renlighet 6,5
  • Faciliteter 6,1
  • Läge 7,0
  • Bekvämligheter på rummet 6,6
  • Service 6,7
  • Valuta för pengarna 6,7
  • Mat/Middag 5,8
Sortera efter

MingWei från Taiwan
Affärsresenär
Standard Tvåbäddsrum
Bodde i 6 nätter i juli 2016
Very clean
Very good.
Recenserad 25 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Stefan från USA
Ensamresenär
Enkelrum
Bodde en natt i juli 2016
Rooms vary, mine this time was run-down
I stayed here before and got a very nice room. This one was smaller and dingier. Air-con was weak, shower didn't work well. NO English language channels on TV, not even Hong Kong ones.
Recenserad 16 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Yung från Hongkong
Affärsresenär
Enkelrum
Bodde i 4 nätter i juni 2016
Budget hotel with good value for money
The hotel is nice in general. It is located quite near to the ferry terminal (within ten-minute drive). The rent rate is reasonable. Since it is a small budget hotel, don't expect too much about the facilities. The only disappointing thing is the WC is prone to blockage.
Recenserad 04 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

CHUNG från Taiwan
Ensamresenär
Enkelrum
Bodde i 2 nätter i juni 2016
smelling
Smelling in the room, unpleasant.
Recenserad 26 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Kelly från Malaysia
Par
Standard Tvåbäddsrum
Bodde en natt i juni 2016
Convenient location
Lobby look good but the room was old and toilet drainage system is not good。 Need to reno for future.
Recenserad 23 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Stephen från Hongkong
Affärsresenär
Enkelrum
Bodde i 4 nätter i juni 2016
OK
Overall I'm OK w/ Fu Hua & will no doubt return on my next & every Macau trips.
Recenserad 21 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Lee från Australien
Ensamresenär
Standard Tvåbäddsrum
Bodde i 3 nätter i juni 2016
Good value but nowhere near anything
Hotel is 15 mins to anywhere including casinos ferry or sights.it is in good area for restaurants.it is a Chinese hotel and foreigners are treated like the plague.
Recenserad 16 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

CHENGHUAN från Taiwan
Affärsresenär
Enkelrum
Bodde i 3 nätter i mars 2016
OK
OK
Recenserad 29 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Lai från Hongkong
Affärsresenär
Deluxe Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i april 2016
Only the price is OK
Smelling in the toilet, wifi is weak
Recenserad 29 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

fei från USA
Affärsresenär
Standard Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i maj 2016
Decent but smoker hotel.
Location is excellent. Easy access to many places by foot or bus. Decent sized rooms. Rooms are dated but do able. The worst part though is that the whole hotel is smoking. When u get off elevator u get hit w smell of smoke and mold. The room was better but still very smokey. When I asked the staff downstairs for a non-smoking room, he said that doesn't exist in this hotel. Disappointing given that this is labeled as having non-smoking rooms.
Recenserad 22 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: