2015
Utmärkt 8,9
baserat på 2035 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 2035 omdömen
  • Renlighet 9,3
  • Faciliteter 9,1
  • Läge 8,7
  • Bekvämligheter på rummet 9,3
  • Service 9,4
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 8,4
Sortera efter
Verifierade omdömen

krirkphol från Thailand
Reste med partner
Svit Cotai med king size-säng och pool
Bodde en natt i november 2014
Pecfect for retreat
suites service spa
i would say perfect for both relax , spa , and also to gamble . more tables not too high on the lowest limit table . non smoking ... more relax place . spa part .. of course really good , hotel room perfect ! the small pool in room would be more awesome if a bit warmer . shower and tub and japanese top of the line toilet ... what to complain?? room service had a burger . fries was awesome... burger i asked for medium well but i think came like medium rare .. but it was good .... so oder almost well done next time ... service was great all staff are nice , speak good english . the even waai ( form of greeting in thai ) as i guess they know we r thai...
Recenserad 15 november 2014

Luca från Italien
Ensamresenär
Svit Cotai med king size-säng och pool
Bodde i 2 nätter i november 2014
alwways great time in this hotel
Room , cleaning , service
Always amazing place to stay , the best hotel in Macau for sure
Recenserad 11 november 2014

MARILYN från Filippinerna
Familj med småbarn
Svit Cotai med king size-säng och pool
Bodde en natt i oktober 2014
nice hotel
friendly staff, nice hotel, clean
wow!!!
Recenserad 03 november 2014

Dora från Kina
Reste med partner
Svit Cotai med king size-säng och pool
Bodde en natt i oktober 2014
One day in banya tree
Enviornment, service, accommodation
Recenserad 02 november 2014

KA från Hongkong
Reste med partner
Svit Cotai med king size-säng och pool
Bodde en natt i oktober 2014
great experience
private swimming pool, pool in the room, breakfast
it is great experience to stay at the Banyan Tree Macau, since the room is comfortable and with a pool, also the swimming pool is quiet and with good service. the breakfast is plenty of selection of different kind of food and drink.
Recenserad 01 november 2014

yi från Hongkong
Reste med partner
Svit Cotai med king size-säng och pool
Bodde en natt i januari 2014
good
high quility
Recenserad 30 oktober 2014

Kevin från Malaysia
Reste med partner
Bodde en natt i oktober 2014
Good hardware, pity about the software.
The rooms were well appointed, the location and amenities were good and it was quiet.
I was pretty disappointed compared to my stay the last time. The reception and check in and check out was good. But the conceierge and service staff at the restaurants were just not in sync and very slow. Turndown service was non existent. Getting a taxi was a nightmare. Response from a waiter was a thumbs up instead of a verbal yes or no. Is this the Banyan Tree? Or some Local home stay?
Recenserad 29 oktober 2014

tsz från Hongkong
Reste med partner
Svit Cotai med king size-säng och pool
Bodde en natt i oktober 2014
Nice Place,Nice service
indoor pool, good service, Cleanliness
Hope Banyan can add such as HBO movie channel.
Recenserad 26 oktober 2014

Chi från Kina
Affärsresenär
Svit Cotai med king size-säng och pool
Bodde i 2 nätter i oktober 2014
Nice!
All staff is very nice as well!
Recenserad 26 oktober 2014

Danny från Hongkong
Ensamresenär
Svit Cotai med king size-säng och pool
Bodde en natt i oktober 2014
Very good
Service, food, transport
Recenserad 26 oktober 2014


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: