Utmärkt 8,3
baserat på 656 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 656 omdömen
  • Renlighet 8,7
  • Faciliteter 8,5
  • Läge 8,6
  • Bekvämligheter på rummet 8,6
  • Personal 8,5
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 7,5
Sortera efter
Verifierade omdömen

Shinta från Indonesien
Grupp
Executive Svit Tvåbäddsrum
Bodde i 3 nätter i maj 2016
Nice hotel in city center
This is my 2nd stay at this hotel. Overall I'm satisfied and would recommend this hotel to my friends adn relatives. The staffs are friendly and very responsive to queries.
Recenserad 12 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

RAJAN från Australien
Affärsresenär
Premium king-svit
Bodde i 2 nätter i april 2016
Overall good
Staff & service is the best
Recenserad 27 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

lilis från Indonesien
Affärsresenär
Executive Svit King
Bodde en natt i april 2016
Good Staff
near to mall
Recenserad 19 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

wong från Indonesien
Ensamresenär
Executive Svit King
Bodde i 2 nätter i april 2016
Price
Awesome
Recenserad 14 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Rianto från Indonesien
Affärsresenär
Executive Svit Tvåbäddsrum
Bodde en natt i mars 2016
good stay for business trip
Meeting point is just a minutes away
Recenserad 21 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Fordy från Indonesien
Affärsresenär
Executive Svit King
Bodde en natt i februari 2016
Hotel with nice location
Bathtub, location, comfy bed
Stayed on a Tuesday night for business at the topmost floor right in front of the elevator door. Great location in the middle of a open air mall with many restaurants that opens until late hours. At night noise from music beats from bars from the mall can still be heard from my room (my room was facing the mall). Nice bathtub and comfy bed. Breakfast choices were limited, I wish for more choices of foods. Keycard reader in the elevator needs to be fixed since it had difficult time reading my keycard. Showering room only has rainshower. Overall I had a great stay.
Recenserad 19 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Soebagio från Indonesien
Affärsresenär
Executive Svit Tvåbäddsrum
Bodde en natt i februari 2016
Good hotel
My second stay!
Recenserad 18 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Soebagio från Indonesien
Affärsresenär
Executive Svit Tvåbäddsrum
Bodde en natt i februari 2016
Good hotel
My second stay!
Recenserad 18 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Win från Indonesien
Affärsresenär
Executive Svit King
Bodde en natt i februari 2016
A pleasant stay in Surabaya
Cleanliness, Location, spacious room
I had a pleasant stay in TS Suites Surabaya where the cleanliness of the hotel is marvelous and the room is spacious with free minibar. I would not think twice to stay here again whenever I travel to Surabaya. Thanks for the staff hospitality that really made my stay an enjoyable one.
Recenserad 17 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Rianto från Indonesien
Affärsresenär
Executive Svit King
Bodde i 2 nätter i februari 2016
Its a perfect hotel for bussines trip
Location, room, staff
Recenserad 15 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: