Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 1687 omdömen
  • Renlighet 7,6
  • Faciliteter 6,8
  • Läge 7,0
  • Bekvämligheter på rummet 7,4
  • Service 7,3
  • Valuta för pengarna 7,8
  • Mat/Middag 6,2
Sortera efter

novy från Indonesien
Affärsresenär
Deluxe Dubbel eller Tvåbäddsrum
Bodde en natt i augusti 2016
reasonable price
reasonable price
Recenserad 15 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

BRENTON från Australien
Ensamresenär
Deluxe Enkelrum
Bodde en natt i augusti 2016
Great location near purabaya bus terminal
Great location about 40mins walk(10mins by ojek/taxi)from purabaya bus terminal, very clean rooms, good gym facility with machines/free weights and cardio gear, friendly staff, great location on top of many restaurants and supermarkets.
Recenserad 15 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Ivan från Indonesien
Affärsresenär
Deluxe Enkelrum
Bodde en natt i oktober 2015
Good location for visiting Petra University Student but not good if you need to go to down town ofte
There is Starbucks Coffee Shop downstairs.
Recenserad 12 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Marco från Indonesien
Ensamresenär
Deluxe Enkelrum
Bodde i 5 nätter i juli 2016
Nice stay
It is out of the city centre but not too far from the airport. What you get for your money is definitly worth it. A hotel for that price with a pool and gym is really hard to find. Well recommended
Recenserad 02 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

novy från Indonesien
Affärsresenär
Deluxe Dubbel eller Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Simple Hotel
Simple Hotel
Recenserad 30 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

M från Nederländerna
Familj med småbarn
Deluxe Dubbel eller Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Good hotel , value for money
Would absolutely book again when in Surabaya .
Recenserad 29 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Irene från Brunei
Gruppresenär
Deluxe Dubbel eller Tvåbäddsrum
Bodde en natt i juni 2016
Worth staying
Nice, clean spacious room with place for cooking. Staffs were friendly and helpful. Worth staying with family.
Recenserad 25 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Dessy från Indonesien
Familj med småbarn
Deluxe Enkelrum
Bodde en natt i juni 2016
So many ant
No have wifi
Recenserad 02 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Mohit från Indien
Ensamresenär
Deluxe Enkelrum
Bodde en natt i juni 2016
Average Hotel
It was kinda average hotel. You feel like that inside cage with no facilities.
Recenserad 26 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Irshad från Indien
Affärsresenär
Deluxe Dubbel eller Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i maj 2016
Ecellent rooms
Had an issue with the wifi which took some time to fix. Otherwise its a good place.
Recenserad 29 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: