Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 320 omdömen
  • Renlighet 8,5
  • Faciliteter 8,5
  • Läge 8,2
  • Bekvämligheter på rummet 8,5
  • Personal 8,4
  • Valuta för pengarna 7,8
  • Mat/Middag 8,2
Sortera efter

Sze från Australien
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde en natt i juni 2016
Disappointed
I stayed at Shangri-La Surabaya for 1 night with a baby, when I checked in at 7pm and my baby was ready to sleep but the staff was up-selling me to upgrade, I was just there for 1 night and just wanted to go to bed. Room was old and the cleanliness was not at 5 star hotel standard. Breakfast was good with heaps of variety. We checked out at 7am the other morning everything went smoothly, however few hours later I received an email from the duty manager saying I had consumed 2 beers and needed to charge my credit card. I did not even aware they have a mini bar and was so disappointed a well known hotel would have this mistake, I replied if they are going to charge my card then I would have to raise a complaint, eventually they are going to 'waive' something that I did not consume. I am not going to stay in Shangri-La Surabaya again.
Recenserad 06 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

alfia från Indonesien
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i maj 2016
excellent
its been wonderful can stay
Recenserad 03 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Juliana från Indonesien
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i april 2016
Good hotel
good location and value for money
Recenserad 10 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Diana från Indonesien
Familj med småbarn
Horizon deluxe
Bodde en natt i mars 2016
Recommended
Everything okeyy,,, we luv horizon club lounge here thx
Recenserad 28 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Soedradjat från Indonesien
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i mars 2016
Great Hotel, great stuff.
Traffic outside hotels are bad...breakfast is so so..
Recenserad 24 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

LEANDER från Filippinerna
Reste med partner
Horizon deluxe
Bodde en natt i mars 2016
Best for Weekend Retreat
One of the best places to stay for a weekend of relaxation. Good food and excellent service. Get an upgrade to enjoy club privileges.
Recenserad 21 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Monica från Indonesien
Gruppresenär
Horizon deluxe
Bodde en natt i december 2015
Nice hotel for new year celebration
Staff n environment n food all good
Really nice to get horizon floor so we can enjoy all u can drink wine n coffee n snack at horizon lounge
Recenserad 15 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Servando från Filippinerna
Ensamresenär
Executive-rum med King size-säng
Bodde en natt i mars 2016
=)
;)
Recenserad 14 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

AMINAH från Singapore
Familj med småbarn
Horizon deluxe
Bodde i 3 nätter i februari 2016
A Pleasant Stay
The excellent service of the staff, The Resort like Ambience and The wonderful SPA treatment
Despite the fact that my young daughter was unwell and had a high fever, our stay was by far a relaxing one pleasant one. We stayed indoors most of the time and went out to the nearest shopping centre to chill out.
Recenserad 10 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Jaime från USA
Familj med småbarn
Executive-rum - Inklusive frukost
Bodde i 3 nätter i december 2015
Ho Ho Ho Holiday
Took my wife and young daughter for a Christmas holiday. Our stay was very relaxing. The extra portable bed was provided without cost which my daughter loved. The buffet was great. Service all around is terrific. Had a problem with the TV and a hotel technician was at our room within 15 minutes. Relaxing cabanas by the pool for daddy and a kiddy pool for daughter plus other activities for kids.
Recenserad 05 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: