Mycket bra 7,8
baserat på 1767 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 1767 omdömen
  • Renlighet 7,9
  • Faciliteter 7,5
  • Läge 8,0
  • Bekvämligheter på rummet 7,8
  • Service 7,8
  • Valuta för pengarna 7,6
  • Mat/Middag 7,6
Sortera efter

Sueva från Indonesien
Reste med partner
Superior-rum
Bodde en natt i augusti 2016
Nice hotel
Comfortable room, friendly staffs and good food at the Avenue resto
Recenserad 30 augusti 2016

Abdul från Indonesien
Affärsresenär
Deluxe king size-säng rum
Bodde en natt i augusti 2016
Disappointing
I stayed here for few times before but this visit is disappointing. I heard the management changed and everything was far below their normal standard.
Recenserad 29 augusti 2016

wai från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe enkelsäng rum
Bodde en natt i augusti 2016
good
clean room , good location
Recenserad 29 augusti 2016

Evy från Indonesien
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde en natt i augusti 2016
Great location, easy to find food, nice clean room
We are happy with our stay, room is modern clean nice, location of the hotel is good, easy to go everywhere, facility is complete, satisfied with our stay
Recenserad 25 augusti 2016

Enrico från Indonesien
Reste med partner
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
city hotel close to CW
you have everything with this hotel GYm + SPA + free transportation to CW Close to SUTOS
Recenserad 21 augusti 2016

Enrico från Indonesien
Reste med partner
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i juni 2016
good city hotel
hotel close to SUTOS and CW have free transport to CW
Recenserad 21 augusti 2016

Rohim från Indonesien
Affärsresenär
Deluxe king size-säng rum
Bodde en natt i augusti 2016
85
3000
Recenserad 17 augusti 2016

Sandra från Indonesien
Reste med partner
Deluxe king size-säng rum
Bodde en natt i augusti 2016
Nice location
--
Recenserad 16 augusti 2016

Rufita från Indonesien
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde en natt i augusti 2016
Value for Money!
I just spent few hours in this hotel, so I can only give a review about the room. The room is satisfactory given the price I have to pay (thanks agoda for giving me best rate!). The room is large and equipped with work desk. The bathroom is also fully equipped with amenities (not many hotels provided this facilitation). Overall, this hotel is definetly value your money
Recenserad 15 augusti 2016

florence från Indonesien
Reste med partner
Deluxe king size-säng rum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Clean, good service, nice food
For the breakfast, food still need to be improved. The bar have a good ambience and cozy place. For the room, i give two thumbs up for the cleanliness and got nice view from my rooms For the staff, still have some that need to be trained for the hospitality. But overall, i give 8 points from 10.
Recenserad 10 augusti 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: