Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 1053 omdömen
  • Renlighet 8,9
  • Faciliteter 9,1
  • Läge 8,7
  • Bekvämligheter på rummet 9,0
  • Personal 8,9
  • Valuta för pengarna 8,7
  • Mat/Middag 8,2
Sortera efter

Mary från Australien
Familj med äldre barn
Rum med uteplats - Inklusive frukost
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Wonderful holiday
We thoroughly enjoyed staying at the Majaparhit Hotel again and hope to be back next year.
Recenserad 09 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Nicolas från Frankrike
Ensamresenär
Executive Svit - Inklusive frukost
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
oasis in the center of Surabaya
very charmng architecture excellent staff even the restaurant is good enough
Recenserad 09 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

YI-TING från Taiwan
Affärsresenär
Bodde i 5 nätter i juli 2016
Beautiful and clean environment
The room is clean and looks exactly like presented photos. The staffs are very nice always having big smile and are very helpful if asking questions. On the last night of my stay, there was a wedding in the garden yard, people sang til midnight, we were informed by the hotel staff when we check-in but we thought it was OK because we left for flight at 3am. But for visitors who will not leave in the midnight, I suggest accepting changing room advice from the hotel staff because the music is really loud. Overall, this hotel is highly recommended!
Recenserad 25 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Mark från Nya Zeeland
Affärsresenär
Uteplats - Endast rum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Nice to be back after 14 years
Not too much had changed over the 14 years other than MO seems to have pulled out. Room are looking a little tired but still opulent and one for those that like to feel like aristocracy in wherever they stay. People too were just brilliant, super Indo friendly. Would still choose this over something new and fancy like the 4 Points over the road.
Recenserad 20 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

lloyd från Australien
Par
Rum med uteplats - Inklusive frukost
Bodde i 7 nätter i juni 2016
Lovely friendly place to stay
Had a lovely stay, hotel was beautifully presented & maintained. Staff were all great & very friendly but professional at all times. Would highly recommend this hotel for business or pleasure.
Recenserad 11 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

erni från Indonesien
Familj med små barn
Uteplats - Endast rum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
hotel with a good location, and staff very very friendship
the hotel with 5 star...
Recenserad 11 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Bruce från Australien
Par
Executive Svit - Inklusive frukost
Bodde i 6 nätter i juni 2016
The Best Hotel Experience
Grand hotel full of charm and tradition. Beautifully restored with wonderful gardens. Great rooms and facilities (excellent pool and gym) with friendly and attentive staff. Couldn't be faulted.
Recenserad 02 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Nicolaas från Nederländerna
Ensamresenär
Rum med uteplats - Inklusive frukost
Bodde en natt i juni 2016
Impeccable!
Great hotel!! Wow!!
Recenserad 19 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Calvin från Malaysia
Ensamresenär
Rum med uteplats - Inklusive frukost
Bodde i 2 nätter i juni 2016
Trip
Ok
Recenserad 18 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Marina från Sverige
Familj med äldre barn
Uteplats - Endast rum
Bodde i 3 nätter i juni 2016
Great hotel
Not much to do in the area. But a fantastic hotel. Had a great stay.
Recenserad 16 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: