Bra 7,5
baserat på 2705 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 2705 omdömen
  • Renlighet 7,5
  • Faciliteter 6,7
  • Läge 7,7
  • Bekvämligheter på rummet 7,5
  • Service 7,5
  • Valuta för pengarna 7,8
  • Mat/Middag 6,9
Sortera efter

Afriadi från Indonesien
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde en natt i augusti 2016
Bad maintained
Stay for one night, room is large enough, food taste awful and location is hard to find. For muslim traveler is not recommended due to halal food is not easy to find by walk.
Recenserad 28 augusti 2016

Chen från Malaysia
Gruppresenär
Superior-rum
Bodde en natt i juli 2016
Convenient and Accessible
Just behind hotel is convenient & accessible to the Food Street (Chinese Style). Its a very good location to nearby malls too. Room is a little small but still ok for us.
Recenserad 25 augusti 2016

Rudy från Indonesien
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Review
Good Location
Recenserad 23 augusti 2016

Andrian från Indonesien
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde i 5 nätter i augusti 2016
business
good for food
Recenserad 19 augusti 2016

MARIA från Indonesien
Reste med partner
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Good location
Lokasi yang strategis, dekat area kuliner khas medan
Recenserad 18 augusti 2016

Arben från Indonesien
Gruppresenär
Superior-rum
Bodde en natt i augusti 2016
Good
Nothing
Recenserad 18 augusti 2016

Fiona från Indonesien
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Good
Good
Recenserad 15 augusti 2016

Sajuti från Indonesien
Familj med äldre barn
Superior Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde en natt i augusti 2016
traveler againReview title or summary
I am like it very so more
Recenserad 09 augusti 2016

Jessica från Malaysia
Gruppresenär
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
F&B
* More varieties
Recenserad 27 juli 2016

Surzana från Malaysia
Gruppresenär
Superior-rum
Bodde en natt i juli 2016
Good hotel
Good WiFi in room.clean room.provide car service to airport.breakfast less choice but just nice.aircond was cold.24hr in house restaurant..surround nothing much to see.recommended hotel for all
Recenserad 27 juli 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: