Mycket bra 8,0
baserat på 1670 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 1670 omdömen
  • Renlighet 8,1
  • Faciliteter 7,5
  • Läge 8,3
  • Bekvämligheter på rummet 8,1
  • Service 7,9
  • Valuta för pengarna 7,9
  • Mat/Middag 7,6
Sortera efter

kok från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde en natt i augusti 2016
Value for money, centrally located and convenient for business traveler.
Recenserad 01 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

novy från Indonesien
Affärsresenär
Deluxe Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde en natt i augusti 2016
big
big hotel and nice swimming pool
Recenserad 01 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Poh från Malaysia
Ensamresenär
Deluxe Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde en natt i augusti 2016
Big room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Recenserad 22 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Poh från Malaysia
Ensamresenär
Deluxe Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde en natt i juni 2016
BIg & comfy room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Recenserad 22 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Charles från Malaysia
Reste med partner
Deluxe Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde en natt i augusti 2016
Not bad but...
Room is old and we got a room very far away from lift, need to walk for at least 5 minutes to the lift. Room amenities only prepared for one person. However, the night duty manager is friendly, prepare cake for my birthday. Breakfast service lack of 5 stars performance.
Recenserad 18 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Indira från Indonesien
Familj med småbarn
Deluxe Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde en natt i januari 2016
nice hotel great location
love the pool, love the room, love the breakfast.. just check-in and check-out process takes a little longer..
Recenserad 15 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Fajar från Indonesien
Reste med partner
Deluxe Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde en natt i augusti 2016
great with minor error
the only thing I was not happy when the waitress does not offer me coffee and tea during breakfast
Recenserad 09 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Nurfaizah från Malaysia
Reste med partner
Deluxe Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde en natt i juli 2016
Nice Breakfast
really enjoy the foods.
Recenserad 09 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Lia från Indonesien
Reste med partner
Deluxe Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde en natt i augusti 2016
holiday
nice
Recenserad 08 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

YuMin från Taiwan
Affärsresenär
Deluxe Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Average
There's only one set of toiletries for a double room, we need to call reception for one more set and the room card was broken twice... The breakfast is just soso, but it's good there's always a bluebird taxi downstairs, which is the most reliable taxi in Indonesia. Don't believe other taxi, they always take a long distance drive for more money...
Recenserad 08 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: