2015
Utmärkt 8,2
baserat på 2389 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 2389 omdömen
  • Renlighet 8,4
  • Faciliteter 7,9
  • Läge 8,6
  • Bekvämligheter på rummet 8,2
  • Personal 8,2
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 7,7
Sortera efter

Ronan från Australien
Affärsresenär
Superior Deluxerum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Great staff....not a very clean room
I encountered fantastic staff everywhere at the Grand Swiss-Belhotel, front door, front desk, roof top restaurant and bar and breakfast. All were pleasant in the very least and always helpful and gracious. The thing that let the whole stay down was the room that looked like it hadn't been cleaned really well in weeks. Stained bedhead, sheets and office chair just too name a few. Really scratched walls from wear and tear.....just looking run down. A real pity, I wonder if it's because I booked on Agoda instead of how my company normally books direct with the hotel via our local supplier. ?
Recenserad 03 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Siew från Malaysia
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
I requested a Smoking room & they arrange a large corner room with great view really appreciated muc
Great breakfast with variety of choice but we prefferred The View at rooftop with Superb environment.
Recenserad 02 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Kelvin från Indonesien
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i augusti 2016
Good hotel
It is a good hotel, spacious & clean room.
Recenserad 31 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Indra från Indonesien
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde en natt i augusti 2016
Great location for business traveller
Hv a great location but room atmosphere too dark and need to specify the room concept
Recenserad 29 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

SELINA från Singapore
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i augusti 2016
Clean room
Stayed for only one night before driving to Lake Toba. Located next to a shopping mall.
Recenserad 16 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

SU från Malaysia
Gruppresenär
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
Location
Location convenient
Recenserad 09 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Tisna från Indonesien
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i augusti 2016
Great hotel, poor staffs performance
The hotel is great with good location and great facilities, except the staffs are not representing the hotel quality. Poor performance, picky, didn't understand the online booking systems.
Recenserad 07 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

ANTHONY från Indonesien
Affärsresenär
Superior Deluxerum
Bodde en natt i februari 2016
Center town
Good location, have shopping center connected
Recenserad 01 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Matt från USA
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde en natt i juli 2016
Ok value, but an oasis in Medan
Great staff, but small things would help, like a minibar that's actually cold, and maybe some fans in the very hit and stuffy gym, and $7 Bintang on the roof restaurant? Come on
Recenserad 29 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Aprilina från Australien
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i juli 2016
Excellent choice for enjoy stay
Everything just perfect! The bed so comfy, the room is roomy, the bathroom with deep bath, perfect customer service, polite staffs!! the downfall was too far away from the airport
Recenserad 23 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: