Utmärkt 8,2
baserat på 1196 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 1196 omdömen
  • Renlighet 8,4
  • Faciliteter 8,4
  • Läge 8,7
  • Bekvämligheter på rummet 8,2
  • Service 8,1
  • Valuta för pengarna 7,9
  • Mat/Middag 7,8
Sortera efter

Muhammad från Malaysia
Par
Deluxerum
Bodde en natt i augusti 2016
Short stay
2days 1 nite in Medan Indonesia. Nice place to stay
Recenserad 02 september 2016

Nicholas från Storbritannien
Familj med äldre barn
Kingrum spa
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Good Location
Good Location with easy access to amenities and the raillink to the Airport
Recenserad 01 september 2016

Mark från Nederländerna
Affärsresenär
Aston Suite
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Stay at Aston Suite
As a regular geust i enjoy the facilities of this hotel very much (gym/spa). Rooms are spacious, Aston Suites are very good value for money as well with large living area and working desk and great view from the balcony.
Recenserad 19 augusti 2016

Mohd från Malaysia
Grupp
Aston Suite
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
nice
near to merdeka walk
Recenserad 18 augusti 2016

Wilson från Malaysia
Familj med små barn
Premier Deluxe
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
Comfortable
A comfortable hotel right in the middle of the bustling city. It was a bit noisy during the night time as there were people rehearsing for their 71th Independent Day Celebration. Otherwise, this hotel is just simply great to stay in.
Recenserad 17 augusti 2016

Ray från Singapore
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Comfortable Stay at a Good Location
The location is excellent, it's across the Merdeka Walk, near the train station and walking distance to a couple of shopping malls, specifically Centre Point. The rooms are big and comfortable, expected of a 5-star hotel. The service is excellent - prompt check-in and check-out. Buffet breakfast has a good spread. I don't mind staying here again when I'm back in Medan.
Recenserad 15 augusti 2016

ANTHONY från Indonesien
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i februari 2016
easy access
good location, easy access
Recenserad 15 augusti 2016

ANTHONY från Indonesien
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i februari 2016
good location
near to centre town, facility good
Recenserad 15 augusti 2016

Khairul från Singapore
Familj med små barn
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Locatoon n service excellence
Great location, great service. Price a little steep but otherwise lovely time in medan. Sure hotel to return. Merdeka walk walking distance, centrepoint 3mins ride away. Had a better stay at aston then marriot for that matter.
Recenserad 10 augusti 2016

Wisdawati från Indonesien
Familj med små barn
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde en natt i augusti 2016
Nice
All great!
Recenserad 08 augusti 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: