Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Över medel



baserat på 141 omdömen
  • Renlighet 4,9
  • Faciliteter 2,0
  • Läge 7,2
  • Bekvämligheter på rummet 5,6
  • Personal 5,1
  • Valuta för pengarna 5,9
  • Mat/Middag 4,8
Sortera efter

Lim från Malaysia
Ensamresenär
Standardrum
Bodde en natt i januari 2014
Short, simple and casual
centrally located, easy access to taxi, restaurant and food is nearby
Easy to get food, easy to get transport and close to city, hotel room was simple and budget and value for money.
Recenserad 09 maj 2014
Tycker du omdömet är användbart?

DICKY från Indonesien
Affärsresenär
Standardrum
Bodde en natt i mars 2014
Great
Center of city , easy to find food and transport
Great
Recenserad 10 april 2014
Tycker du omdömet är användbart?

FATINA från Malaysia
Par
Standardrum
Bodde i 2 nätter i februari 2014
good hotel. helpful staff
location
Recenserad 07 mars 2014
Tycker du omdömet är användbart?

TECK från Malaysia
Ensamresenär
Standardrum
Bodde i 3 nätter i februari 2014
Not as what expected
near medan train, on the main road
Not as good as expected with no hot water shower & poor Internet service even in the common/Public area
Recenserad 27 februari 2014
Tycker du omdömet är användbart?

chua från Malaysia
Par
Standardrum
Bodde i 2 nätter i december 2013
budget stay
easy to get food
old hotel, old furniture, old air con- not functioning well-very hot price cheap. basic breakfast like fried rice only
Recenserad 05 januari 2014
Tycker du omdömet är användbart?

nurul från Singapore
Familj med små barn
Standardrum
Bodde en natt i oktober 2013
affordable
cheap, clean & easy-access to town
Recenserad 28 december 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Saiful från Malaysia
Ensamresenär
Standardrum
Bodde en natt i november 2013
very budget hotel, not so comfortable
location, near to amenities and shopping
very basic with bare minimum amenities. my room was near to the kitchen and it was very noisy. the corridors are dark and scary. the service was not that good. i didn't expect much for this rate anyway. but it was close to the shopping locations and the places i wanted to go.
Recenserad 22 november 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Mohanraj från Malaysia
Par
Standardrum
Bodde i 2 nätter i november 2013
Goolmy hotel in a good location
Friendly staff,good location and plenty of food outlets near hotel.
We did no have hot water in the bathroom.The buffet breakfast was always cold.The old building needs to be spruced up.
Recenserad 14 november 2013
Tycker du omdömet är användbart?

charles från Indonesien
Affärsresenär
Executive-rum
Bodde en natt i oktober 2013
dirty
dit\rty, smell bad
Recenserad 04 november 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Tan från Malaysia
Par
Standardrum
Bodde en natt i september 2013
Good value for money (That's all)
Cheap / Has breakfast / Mart Opposite
Generally just cheap, do not expect good facility or services.
Recenserad 18 oktober 2013
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: