Bra 7,3
baserat på 833 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 833 omdömen
  • Renlighet 7,6
  • Faciliteter 5,4
  • Läge 7,5
  • Bekvämligheter på rummet 7,3
  • Service 7,5
  • Valuta för pengarna 7,8
  • Mat/Middag 5,7
Sortera efter

teck från Singapore
Ensamresenär
Standardrum - Hett erbjudande
Bodde i 2 nätter i mars 2014
Convenient n no problems.
Friendly helpful service.
Recenserad 24 mars 2014

joko från Indonesien
Ensamresenär
Standardrum - Hett erbjudande
Bodde i 2 nätter i mars 2014
good location only traffic so bad around there
clean , location , parking lot
is great just traffic around there , nasi jinggo is awesome , the staff is friendly .Smoking are is great so no smoke anywhere. Tumbs up POP u the rock
Recenserad 20 mars 2014

joko från Indonesien
Affärsresenär
Standardrum - Hett erbjudande
Bodde i 2 nätter i mars 2014
nice location
clean,friendlly staff , cheap
awesome location , no snoring area is Good idea fior child .Nasi jonggo isn't bad at all
Recenserad 18 mars 2014

marchell från Indonesien
Ensamresenär
Standardrum - Hett erbjudande
Bodde i 3 nätter i februari 2014
nice hotel.. little bored at mid night
spa. location. room.
Nice hotel.. recommended for backpacker Very close to central of city
Recenserad 18 mars 2014

Rommy från Indonesien
Affärsresenär
Bodde en natt i februari 2014
Good for short stay
centrally located, near to local restaurant and clean
Denpasar is good for business traveler. Located in the center of business district. Easy to find good and cheap Indonesia food, compared to Kuta, Seminyak, and other tourism areas. Room is clean and comfy. Overall it's a good deal.
Recenserad 21 februari 2014

novy från Indonesien
Affärsresenär
Standardrum - Hett erbjudande
Bodde i 5 nätter i november 2013
good design
clean room
hotel service and room condition are nice, far beyond my expectations, for its relatively less price. Maybe be not to good for family with kids, as there's no much space for children to play in the hotel.
Recenserad 25 januari 2014

novy från Indonesien
Affärsresenär
Standardrum - Hett erbjudande
Bodde i 3 nätter i november 2013
good design
clean room
hotel service and room condition are nice, far beyond my expectations, for its relatively less price. Maybe be not to good for family with kids, as there's no much space for children to play in the hotel.
Recenserad 25 januari 2014

Astari från Indonesien
Reste med partner
Standardrum - Hett erbjudande
Bodde en natt i januari 2014
nice
clean comfort low budget
I enjoyed it and maybe will be back on my next trip
Recenserad 22 januari 2014

Adam från Sverige
Ensamresenär
Standardrum - Hett erbjudande
Bodde en natt i januari 2014
Good place to stay the night
Cheap, friendly staff, air conditioned
Recenserad 21 januari 2014

Chee från Malaysia
Affärsresenär
Standardrum - Hett erbjudande
Bodde en natt i januari 2014
return customer
cleanliness, comfort stay, nice breakfast
Recenserad 17 januari 2014


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: