Bra 7,3
baserat på 832 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 833 omdömen
  • Renlighet 7,6
  • Faciliteter 5,4
  • Läge 7,5
  • Bekvämligheter på rummet 7,3
  • Personal 7,5
  • Valuta för pengarna 7,8
  • Mat/Middag 5,7
Sortera efter

Farid från Australien
Par
Standardrum - Hett erbjudande
Bodde en natt i juni 2015
bad
Was bad
Recenserad 26 juni 2015

Fransiskus från Indonesien
Affärsresenär
Standardrum - Hett erbjudande
Bodde en natt i juni 2015
Nice place clean
Clean cheap good
Recenserad 26 juni 2015

Mario från Indonesien
Ensamresenär
Bodde en natt i juni 2015
Amazing
Clean,tidy,friendly staff
It's a valuable hotel with a great service
Recenserad 21 juni 2015

novy från Indonesien
Affärsresenär
Standardrum - Hett erbjudande
Bodde i 2 nätter i april 2015
cleans
good design
The staff were generally friendly and helpful, Great Location and Great Facility
Recenserad 09 maj 2015

Angelina från Indonesien
Par
Standardrum - Hett erbjudande
Bodde en natt i maj 2015
loss of quality
location, price, breakfast
This is my second time here. I booked here because I only spent a few hours before moving out to another place so I thought why not stay here. I had a good time when I stayed here last year. But this time, the quality of the hotel is declining. Water is leaking from everywhere! So many small cockroaches inside the room! And overall it's a bit dirty. The room floor has this sticky/oily feeling (you don't get hotel sandal too). I hope they're improving their cleanliness in the future. Everything is good except that one.
Recenserad 07 maj 2015

STEVEN från Indonesien
Affärsresenär
Standardrum - Hett erbjudande
Bodde i 2 nätter i april 2015
bad
very small with hot room , the shower was sucks , the water leaked into the room from bathroom , the smell is awfull .
Recenserad 23 april 2015

Michael från Indonesien
Par
Bodde en natt i mars 2015
quiet, clean, simple.
quiet, clean, simple
Safe
Recenserad 18 mars 2015

erick från Indonesien
Affärsresenär
Bodde i 7 nätter i oktober 2014
nice location,cozy,neqr from center food
clean,good service
Enjoy
Recenserad 28 januari 2015

eng från Indonesien
Familj med små barn
Standardrum - Hett erbjudande
Bodde en natt i januari 2015
convenient hotel
location, wifi and friendly staff
Great location makes us easier to choose any dinner after whole day activities in Bali. One thing must be improved is the closet. The others is good and makes us convenient.
Recenserad 07 januari 2015

Lindawati från Indonesien
Par
Standardrum - Hett erbjudande
Bodde i 5 nätter i mars 2012
location
location
Recenserad 05 januari 2015


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: