Bra 7,0
baserat på 1400 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 1400 omdömen
  • Renlighet 6,9
  • Faciliteter 6,1
  • Läge 8,1
  • Bekvämligheter på rummet 6,9
  • Personal 7,0
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 5,0
Sortera efter

CLINTON från Australien
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i januari 2016
Budget hotel
For the price, nothing to complain about
Recenserad 15 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Rizy från Indonesien
Familj med äldre barn
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i mars 2016
good place
This hotel has a good place , coz near to anywhere , especially go to legian street .
Recenserad 31 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

JANGKUL från Sydkorea
Ensamresenär
Standardrum
Bodde en natt i mars 2016
Joe's apartment
Greeting with 2 Cock roaches, mozzies.
I wouldnt stay again.
Recenserad 09 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Novyandra från Malaysia
Ensamresenär
Standardrum
Bodde i 3 nätter i januari 2016
Recommended for backpackers
Hospitality, affordable and cleanliness
It is recommended for u who wanna save your budget.
Recenserad 03 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

laurie från Australien
Ensamresenär
Standardrum
Bodde en natt i januari 2016
value and location
price proximity staff
Great stay and very happy with the staff ! Helpful and friendly.good budget option close to beach and kuta square
Recenserad 02 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

laurie från Australien
Ensamresenär
Standardrum
Bodde i 2 nätter i januari 2016
good budget choice
location staff price
Good stay and staff very helpful and efficient
Recenserad 02 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Stephen från Australien
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde en natt i januari 2016
Torn sheets and towels with holes
On my second transit stay (2 weeks after the last) - the hotel was worse. There were holes in the bed sheets. The towels were tiny, thread bare and torn. The soap dispenser was filthy and empty - the staff had left a drinking water bottle with soap in it, rather than cleaning and repairing the broken dispenser. It would be hard to find a dirtier, more run down hotel anywhere.
Recenserad 19 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Stephen från Australien
Ensamresenär
Standardrum
Bodde en natt i januari 2016
Poorly maintained hotel
location
I have used this hotel as a cheap transit hotel for a 1 night stay in Bali before heading to other destinations. On this trip, there were no towels, no soap in the room and the room was smelly. Maintenance is very very poor, the rooms are tiny and it is just not worth staying there.
Recenserad 19 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

stuart från Sydafrika
Par
Standardrum
Bodde i 4 nätter i december 2015
Good 2 star guest house
Location, location, locatio
Recenserad 23 december 2015
Tycker du omdömet är användbart?

chaiguem från Sydkorea
Ensamresenär
Standardrum
Bodde en natt i januari 2015
so so
location, kindly, clean bed
so so, walking street not good
Recenserad 17 december 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: