Bra 7,0
baserat på 1400 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 1400 omdömen
  • Renlighet 6,9
  • Faciliteter 6,1
  • Läge 8,1
  • Bekvämligheter på rummet 6,9
  • Personal 7,0
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 5,0
Sortera efter

laurie från Australien
Ensamresenär
Standardrum
Bodde i 2 nätter i maj 2014
good value and very enjoyable
the location,good facilities,good value for money
please refer to my previous reviews as i have stayed here on numerous occassions
Recenserad 12 juni 2014
Tycker du omdömet är användbart?

laurie från Australien
Ensamresenär
Standardrum
Bodde i 3 nätter i juni 2014
very pleasant in the main
good location.facilities,value
read my previous reviews of this hotel as i have stayed here on numerous occassions
Recenserad 12 juni 2014
Tycker du omdömet är användbart?

laurie från Australien
Ensamresenär
Standardrum
Bodde i 2 nätter i juni 2014
Good location good value reasonably efficient staf
Location facilities value for money
I have reviewed this hotel on numerous occasions plse refer to them
Recenserad 10 juni 2014
Tycker du omdömet är användbart?

ASMA från Malaysia
Familj med äldre barn
Standardrum
Bodde i 4 nätter i maj 2014
30 stairs walk-up rooms
location
it was an okay only. we requested electric kettle for so many times and was only given after 2 days (apparently one of our group member took all the packets of coffees, sugars, etc. to the receptionist because no hot water to make the drinks). the hotel is still under renovation. rooms are 30 stairs up...
Recenserad 03 juni 2014
Tycker du omdömet är användbart?

laurie från Australien
Ensamresenär
Standardrum
Bodde en natt i maj 2014
Disappointing with noisy renovations going on
I've always enjoyed it previously
Noisy as previously mentioned due to renovations going on
Recenserad 30 maj 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Ivan från Indonesien
Reste med partner
Standardrum
Bodde i 4 nätter i maj 2014
Neat and comfort
Beaches
I feel comfort near the beach and central kuta.. C
Recenserad 30 maj 2014
Tycker du omdömet är användbart?

laurie från Australien
Ensamresenär
Standardrum
Bodde i 3 nätter i maj 2014
bit disappointing
locaton,facilities ,value for money
i have stayed here often over the years and always enjoyed it.this time was different unfortunately they are renovating and it was extremely noisy as brick cutting and grinding through out the day.totally ruined it for me.just couldnt relax or have a nap after coming back from the beach.dont think i will be back.showed scant regard for their guests
Recenserad 22 maj 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Kho från Malaysia
Reste med partner
Standardrum
Bodde i 4 nätter i juli 2013
Convenient
Strategic location
strategic location
Recenserad 19 maj 2014
Tycker du omdömet är användbart?

laurie från Australien
Ensamresenär
Standardrum
Bodde i 2 nätter i maj 2014
very enjoyable time
the location,facilities,value for money
good location close to the beach,shopping malls and restaurants.great value for money imo for facilities provided.staff are friendly and generally helpful
Recenserad 19 maj 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Nga från Hongkong
Ensamresenär
Standardrum
Bodde i 4 nätter i april 2014
nice stay, welcomed by friendly staff
efficient service, friendly staff, great breakfast
The staff did not speak a lot of English but they did try their best to serve the guests. It was very appreciative.
Recenserad 10 maj 2014
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: