Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Trevligt



baserat på 604 omdömen
  • Renlighet 7,3
  • Faciliteter 5,0
  • Läge 6,7
  • Bekvämligheter på rummet 7,2
  • Service 7,2
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 5,0
Sortera efter

Nicolas från Indonesien
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i januari 2015
The hotel is good
The hotelbis very strategic
Very nice
Recenserad 02 februari 2015

Aika från Filippinerna
Familj med äldre barn
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i januari 2015
Dirty bathroom. broken sink. no available adaptors
Unpleasant so we booked to another hotel.
Recenserad 26 januari 2015

Chester från Filippinerna
Gruppresenär
Familjesvit
Bodde en natt i januari 2015
comfort is here
neat, cozy bed, affordable
Recenserad 24 januari 2015

Mohamad från Indonesien
Familj med äldre barn
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i januari 2015
I'll stay in Asoka again for next trip to Bali.
Nice room, nice staff, nice location
Everything was fine until the pool can not be used. I complained and they fixed it.
Recenserad 21 januari 2015

Jenny-Helena från Tyskland
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i januari 2015
Clean and friendly
Location staff cleanliness
Recenserad 07 januari 2015

Erika från Estland
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i november 2014
Okay
quiet area, friendly staff, free drinking water
Staff was friendly, but basicly didnt know any answer to my questions about the town. No maps in hotel. No food, only free coffee, drinking water((you could refill your bottle all the time) and tea. Rooms were clean and the area was pretty quiet.
Recenserad 20 november 2014

Stephanie från Indonesien
Gruppresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i oktober 2014
Good service, best in value
friendly staff, near to airport, cheap
Staffs are friendly and gave quick response by e-mail. Airport transfer only IDR 60k, using Avanza or Innova car (enough for 6 people). Rooms are quite neat and clean. Best in value!
Recenserad 17 oktober 2014

Minh från Australien
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 6 nätter i september 2014
My review of Hotel Kuta
Staff always available, nice big pool, safe location to keep ur belongings
Very good value for money if u don't mind not having little liesures like a mini bar or hot iron
Recenserad 24 september 2014

Michel från Nederländerna
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i augusti 2014
for a short brake
cheap
We let the some Fam. Members stay there for a Few days , the told us that it smelled a bit. The all hat breakfast lunch and dinner with us at Kartika Plaza , that was perfect.
Recenserad 10 september 2014

Kang från Malaysia
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde en natt i september 2014
It was a clean budget staying experience.
Staffs are friendly. For a night stay where we were out most of the day, this stay is defintely value for $$. The only thing i think this hotel needs to improve is to provide a hair dryer (on demand)
Recenserad 09 september 2014


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: