Tillbaka till hotellinfo

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 934 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 7,5
  • Faciliteter 6,9
  • Läge 7,0
  • Bekvämligheter på rummet 7,2
  • Personal 7,4
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 5,5
Sortera efter

Howard R. från Australien
Ensamresenär
Bodde en natt i maj 2016
Regular visitor
In Room 110 extremely small no window
Recenserad 21 maj 2016

Nick Y. från Australien
Ensamresenär
Bodde i 4 nätter i maj 2016
It grows on you
When you get there is on a very busy road. Amongst trade places. The deluxe rooms are tiny. I had to put my bag in the bathroom which was tiny too. The road noise at night is terrible. But fir some reason it has a real homely feel. Staff are friendly and you can't help but like it. It is what it is for the money. And I'd defo stay again
Recenserad 17 maj 2016

Jean-Baptiste C. från Australien
Reste med partner
Bodde en natt i maj 2016
my opinion
Deluxe room is very small and looks more like a standard one. But the swimming pool just in front is nice and staff is helpful.
Recenserad 16 maj 2016

Khairel F. från Malaysia
Ensamresenär
Bodde en natt i maj 2016
Worth it!
Recommended!
Recenserad 16 maj 2016

Khairel F. från Malaysia
Reste med partner
Bodde i 4 nätter i maj 2016
Best
Very comfort room, value for money & friendly staff. very good places to stay.
Recenserad 15 maj 2016

Karen P. från Storbritannien
Ensamresenär
Bodde en natt i april 2016
Great place to stay
Lovely pool, friendly and helpful staff, clean room, and a good walking distance to the beach.
Recenserad 06 maj 2016

Nur R. från Indonesien
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i april 2016
Very good
I was stay here few days ago. The place is nice, staffs are very friendly. Close to airport also.
Recenserad 05 maj 2016

Febry F. från Indonesien
Ensamresenär
Bodde i 4 nätter i april 2016
Great Place
Coco De Heaven are the great place
Recenserad 29 april 2016

Kristina M. från Australien
Affärsresenär
Bodde en natt i april 2016
Insanely good value!!
I had a stopover for one night and wanted a place that was close to the airport but out of Kuta. I was very surprised with how lovely this place was as I've paid more for a burger!! Perfect spot for a solo traveler or a couple who only need a night or two!
Recenserad 26 april 2016

ira N. från Australien
Ensamresenär
Bodde en natt i april 2016
very good
quite and far away from anywhere.
Recenserad 24 april 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: