Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 941 omdömen
  • Renlighet 7,5
  • Faciliteter 6,9
  • Läge 7,0
  • Bekvämligheter på rummet 7,2
  • Personal 7,4
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 5,5
Sortera efter

Shoshana från USA
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i april 2015
Pleasant stop for a night near the airport.
friendly staff, clean room and grounds, airport shuttle
Recenserad 26 april 2015
Tycker du omdömet är användbart?

SABRINA från Australien
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i mars 2015
Super nice staff. Specially Bobi
Staff and it was so close to the airport
Very good, I first stayed the first night I arrived to Bali to then leave to jimbaran. Unplanned I had to stay for 2 more days in Denpasar at the end of my trip and I didn't hesitate to book again. although I would recommend to expand their food area, having a place to eat inside and not have to walk around to find something would have been good. Also the Internet could have been better.
Recenserad 24 mars 2015
Tycker du omdömet är användbart?

yantao från Kina
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde en natt i mars 2015
staff attitude good
Clean
good
Recenserad 15 mars 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Kalaiisehilvie från Malaysia
Gruppresenär
Deluxerum
Bodde en natt i februari 2015
need to fix alot of things
good customer service
the bed has some stain..the towel wasnt clean n smells good. the fridge got some weird smell n sound. the hotel breakfast need to be more hotel standard.
Recenserad 03 mars 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Fadel från Indonesien
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i februari 2015
Near to the Airport.
Room, pool, near to the airport.
Hotel was good, near to the airport. Hotel staff was nice but, sadly there was no tv cable in my room. Maybe stay at this hotel again in the near future.
Recenserad 19 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Budi från Indonesien
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i december 2014
budget hotel
clean,price,location
Recenserad 11 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Michael från Australien
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde en natt i januari 2015
Handy to the Airport..
Handy location. Value for money. Nice pool
Stayed over to be close to airport. Basic/small room and was a bit boxed up!
Recenserad 03 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

DODI från Indonesien
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i januari 2015
friendly staff and value for money
clean, close to airport, friendly staff
2 days
Recenserad 28 januari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Junianty från Indonesien
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 6 nätter i januari 2015
Good staffs
Clean, not far from the airport
Its really fun
Recenserad 24 januari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Julian från Argentina
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i januari 2015
Good hotel and great staff
Nice and helpful staff, good rooms with nice bathroom and a nice swimming pool
We had a good time there and definitely we would go there again
Recenserad 22 januari 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: