Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 942 omdömen
  • Renlighet 7,5
  • Faciliteter 6,8
  • Läge 7,0
  • Bekvämligheter på rummet 7,2
  • Personal 7,4
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 5,5
Sortera efter

SUMARNI från Indonesien
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i november 2013
Budget Hotel
Nice staff
Recenserad 18 november 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Lidya från Indonesien
Gruppresenär
Deluxerum
Bodde en natt i november 2013
good location
location,clean,value
Recenserad 12 november 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Jun från Kina
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i oktober 2013
the best choice near the airport
near the airport,with a nice swimming pool,the signal of wifi is better than many hotels in Bali,The decoration and the environment is over its value!
Recenserad 09 november 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Svetlana från Estland
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i november 2013
only one night, close to airport
room is clean, good service, taxi to aitport - 15 min
My stay was very short&nice from 9p.m. to 4 a.m. Room and staff were OK. Taxi was with meter and cheap. Taxi was arrived intime. Staff was called me, when taxi is arrived. Comfortable room with tea&coffee facilities.
Recenserad 08 november 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Felix från Indonesien
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i november 2013
Good Stay
comfort bed, clean, good service
Recenserad 07 november 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Jana från Tjeckien
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i oktober 2013
one night stay close to the airport
close to the airport
we have selected this hotel for our last night in Bali as our plane was departing really early the next day. The hotel is located on quite a busy road, however, we have asked for a room at the back and didn't have any issues with the noise from the road. The reception will happily book a taxi for the airport or any other location around. It's only about 5 minutes drive to the airport so super convenient.
Recenserad 07 november 2013
Tycker du omdömet är användbart?

CHALENEE från Thailand
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 6 nätter i oktober 2013
Fine and very comfortable.
Near Airport,budget and quiet atmosphere.
Contact to Agoda by internet after decided to go Bali.Last few years I booked the hotel at Singapore and it is convenient.
Recenserad 04 november 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Nur från Indonesien
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde i 6 nätter i oktober 2013
Nice Hotel with cheap price
Clean, Facilities, Location
Good enough and comparable with the price that I should pay and the location is not far from nusa dua beach and kuta beach
Recenserad 29 oktober 2013
Tycker du omdömet är användbart?

hary från Indonesien
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i oktober 2013
cheap hotel near airport
cheap, clean room, friendly staff
Recenserad 24 oktober 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Setiono från Indonesien
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i september 2013
Low class
nothing
Recenserad 10 oktober 2013
Tycker du omdömet är användbart?


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: