Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 941 omdömen
  • Renlighet 7,5
  • Faciliteter 6,9
  • Läge 7,0
  • Bekvämligheter på rummet 7,2
  • Personal 7,4
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 5,5
Sortera efter

yudhi från Indonesien
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i mars 2013
cheap hotel
cheap
Recenserad 17 december 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Felix från Indonesien
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i december 2014
Good Stay
Reasonable price, clean, good service
Recenserad 15 december 2014
Tycker du omdömet är användbart?

zhahir från Indonesien
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i december 2014
Comfortable nights
cozy clean and cheap
my stay for 3 days were delightful. The hotel was clean, staff were friendly and easy on the wallet
Recenserad 10 december 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Angga från Indonesien
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i november 2014
Perfect Location and Price
Good Price, Nice swimming pool, great room
nothing but perfect
Recenserad 01 december 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Gunawan från Indonesien
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i oktober 2014
Recomended for low budget traveler
location, facility, cleanliness
Good
Recenserad 14 november 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Goya från Indonesien
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i november 2014
nice place
the atmosphere is nice, the room is quite nice, the service is good
Recenserad 11 november 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Gowindha från Indonesien
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i oktober 2014
Recommend Hotel for Business, Family and Couple
Design, Cleanliness, and Comfortable
For my experience this hotel is good for staying because the view behind of hotel looks like half garden and forest. and the air is clean. about the bed is very comfortable and the equipment like Fridge, water-boiling machine, and water heater is complete so we just make coffee or tea from room. i think this good recommend for people who wants stay near with airport, kedonganan, and tuban. and this hotel have a nice swimming pool. if you like selfie u can do that in the pool. how about the price? so cheap and you get what do you need. Trust me. but the food is standard quality. have a nice trip, buddy:D
Recenserad 06 november 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Adelia från Indonesien
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i september 2014
Nothing good!
I booked for 3 nights. when i arrived at this hotel i think im screwed up. room is sooo small,stingky,and there's no signal at all in the room!!u have to go out to the pool just to get the signal,so annoying!only stay for 7hours and the i move out to much better hotel.think 100000000x if u guys want to stay in here.
Recenserad 05 oktober 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Audria från Indonesien
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i september 2014
Good and will be back someday !
Clean, easy to find, good rate.
For 1 day to stay, i think stay in there is a good experience. The room is clean, they provide a refrigerator and friendly staff. For increase maybe they can put chair or something to put some staff, because the desk that they put in there is very small. And larger parking area. Will be back someday..
Recenserad 17 september 2014
Tycker du omdömet är användbart?

ying från Kina
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i juli 2014
resonable price and very clean
reliable service
very good!
Recenserad 10 september 2014
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: