Mycket bra 7,9
baserat på 113 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 113 omdömen
  • Renlighet 8,5
  • Faciliteter 8,0
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,0
  • Personal 8,4
  • Valuta för pengarna 7,2
  • Mat/Middag 7,1
Sortera efter

Jyotsna från Indien
Par
Svit med trädgårdsutsikt
Bodde i 3 nätter i februari 2016
Nice property
Helpful staff
Recenserad 03 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Sandeep från Indien
Par
Svit med trädgårdsutsikt - King size-säng
Bodde i 3 nätter i november 2015
Honeymoon :)
Beach, Cleaniness, Staff
Had a very awesome time in Lalit. It was beyond expectation. Only issue was that they didn't provided the Airport Shuttle. The breakfast was awesome. :) Thanks
Recenserad 28 december 2015
Tycker du omdömet är användbart?

ANIL från Indien
Familj med äldre barn
Svit med trädgårdsutsikt
Bodde i 2 nätter i december 2015
Memorable stay
Splendid Garden, Beach access and Hospitlity
We had a memorable stay for 2 nights at Lalit. Staff always was very courteous and hospitable a unique Lalit Culture. The property is excellent with beautiful gardens and proximate beach access. It had everything which one would expect of a holiday in Goa. Would love to visit again
Recenserad 26 december 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Tom från Storbritannien
Par
Svit med trädgårdsutsikt - King size-säng
Bodde en natt i november 2015
H
H
H
Recenserad 24 november 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Anand från Indien
Familj med små barn
Svit med trädgårdsutsikt - King size-säng
Bodde i 2 nätter i november 2015
Anand
Great location, huge hotel,food too much expensive
Recenserad 22 november 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Shobhit från Indien
Familj med små barn
Svit med havsutsikt
Bodde i 4 nätter i november 2015
My stay at The Lalit
Location, facilities and beach
Recenserad 18 november 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Vikas från Indien
Familj med små barn
Svit med trädgårdsutsikt - King size-säng
Bodde i 5 nätter i november 2015
Best Hotel in South Goa
Clean Hotel, very Picturesque, Great Beach.
Recenserad 16 november 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Murari från Indien
Par
Svit med trädgårdsutsikt - King size-säng
Bodde i 4 nätter i november 2015
Great property, beautiful beach and good service
Beach, Spacious Room, Activities
Overall very good and relaxing. Would have liked to stay longer. The food was good, can be better managed specially the breakfasts when it gets busy and crowded.
Recenserad 16 november 2015
Tycker du omdömet är användbart?

deepa från Indien
Familj med små barn
Svit med trädgårdsutsikt - King size-säng
Bodde i 2 nätter i oktober 2015
Good Stay.. Location is quite Secluded!!
Ambiance, Pool, Easy Access to the beach
Hotel stay was comfortable.. The restaurant prices are too high.. You cant afford to pay 200 for a naan or roti.. Since it is quite away from the city.. You really have to drive 30 to 40 kms to get a good restaurant. I am not happy with the internet charges. they say it is complimentary but only one hour.. and that too you have to use it continuously.. You can pay and stay in the resort but cant afford the restaurant or the internet charges.. Pool is good.. big property and well maintained garden..
Recenserad 25 oktober 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Swapnil från Indien
Familj med små barn
Rum med King size-säng och utsikt mot trädgård
Bodde i 3 nätter i september 2015
The menu lacks variety
Huge property, cleanliness and courteaous staff
Good
Recenserad 03 oktober 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: