2015
Utmärkt 8,2
baserat på 1193 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 1193 omdömen
  • Renlighet 8,4
  • Faciliteter 7,7
  • Läge 8,3
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Personal 8,4
  • Valuta för pengarna 8,1
  • Mat/Middag 7,9
Sortera efter

Balamurugan från Malaysia
Familj med små barn
Superior-rum - Inklusive frukost
Bodde i 3 nätter i mars 2015
The Accord Metropolitan Hotel
good
good
Recenserad 09 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Deepa från Singapore
Par
Superior-rum - Inklusive frukost
Bodde i 3 nätter i maj 2015
good location with average rooms
location, food, friendly staff
Location: fantastic Connectivity: Most rooms do not have connectivity if you are using Airtel communications on your mobile phones. This was a huge inconvenience Staff: Had a super helpful duty manager who was willing to go beyond his limitations to locate a room with a reasonable connectivity with our mobile phones. Rooms: Sinks and bathtubs were stained. Shower had poor water pressure. The sheets were stained and we had to get them changed 2 nights in a row. Food: Breakfast was nice but lacked variety. Dinner Buffet was good. Overall, hotel needs improvement
Recenserad 06 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Mohan från Malaysia
Grupp
Superior-rum - Inklusive frukost
Bodde i 3 nätter i april 2015
Excellent
clean, great location, good food
pleasant
Recenserad 04 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Narayana från Indien
Par
Superior-rum - Inklusive frukost
Bodde en natt i april 2015
Hotel Business for making money
Nil
They try to make money than to serve.
Recenserad 01 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Chandrashagaran från Singapore
Ensamresenär
Budget
Bodde i 3 nätter i april 2015
Value for money
Convenience clean and very friendly staff
Very good and comfortable
Recenserad 01 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Syed från Malaysia
Par
Budget
Bodde i 6 nätter i april 2015
Impressive
Clenliness, location and staffs are wonderful.
Recenserad 19 april 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Semeer från Indien
Familj med äldre barn
Budget
Bodde i 2 nätter i april 2015
Excellent hotel
Everything is good
Chennai stay.... Means only Accord Metropolitan Hotel
Recenserad 19 april 2015
Tycker du omdömet är användbart?

kogilah från Singapore
Ensamresenär
Superior-rum - Inklusive frukost
Bodde i 2 nätter i mars 2015
excellent
service,standard
beautiful.
Recenserad 18 april 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Goonabalan från Sydafrika
Par
Superior-rum - Inklusive frukost
Bodde en natt i april 2015
Royal Indianna-best South Indian Pure Vegetarian
Food, service , decor
Our stay was excellent and this was made even better by the tastiest Pure Vegetarian South Indian food served in their restaurant, Royal Indiana. We have never eaten tastier Pure Vegetarian South Indian food anywhere in the world. A great hotel, complemented by an even better restaurant. If you are considering becoming vegetarian or think that Pure Vegetarian South Indian food is not tasty enough-this restaurant will convince you!
Recenserad 16 april 2015
Tycker du omdömet är användbart?

S från Singapore
Par
Superior-rum - Inklusive frukost
Bodde en natt i april 2015
Continious Improvements
1. Hospitality 0n every floor 2. Very little difference between staff ranking, all are almost equal. 3. Zero harrassment of any kind.
This is my third time that I stayed in this hotel, its a wonderful place, however as the previous times I have yet to enjoy the in house facilities which I have seen. Will do and enjoy all during my fourth visit. Cheers and thanks to all Staff of Metropolitan. Keep up the good work
Recenserad 12 april 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: