Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 644 omdömen
  • Renlighet 7,4
  • Faciliteter 6,6
  • Läge 7,7
  • Bekvämligheter på rummet 7,1
  • Service 7,1
  • Valuta för pengarna 7,3
  • Mat/Middag 6,0
Sortera efter
Verifierade omdömen

Jun från Singapore
Familj med äldre barn
Familjesvit
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Great hotel for family
Hotel room is spacious with ample room,suitable for family. Convenient location to nearby train stations. It offers quiet stay away from the main street yet located within walking distance of the train stations. Staffs are friendly and approachable to assist with queries.
Recenserad 25 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Carmina från Filippinerna
Familj med äldre barn
Standardrum
Bodde en natt i juni 2016
Goood location
Near MRT,Temple Street and walking distance to Nathan Road
Recenserad 30 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

jayalakshmi från Singapore
Familj med små barn
Familjesvit
Bodde i 4 nätter i juni 2016
west hotel -3 star range
Hotel with all necessary facilities. AUSTIN Station 3 minutes away.Situated in a quiet surrounding among flats. Rm was spacious compared to other hotels at this price. But bed was not soft but we managed. Sofa quite dirty. Room & toilet were tidied everyday. Space museum, Avenue of *s, Symphony of lights were a station away only. A north indian temple -Mandir Temple was 10 mins walk . Saved 30 HKD per person with 2 mtr lines to change to airport. Staff not able to help much. Walking distance to Ladies mkt .It is open from 4 pm to 11.30. Water heater was very difficult to juggle between cold and hot.Wifi unable to connect but reception had computer for hotel stayers but not sure if got charges. Thank you.
Recenserad 29 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

TIT från Malaysia
Par
Standardrum
Bodde i 3 nätter i maj 2016
Clean, Convenient, relaxing
Clean, Convenient, relaxing
Recenserad 28 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Kin från Hongkong
Affärsresenär
Standardrum
Bodde i 8 nätter i juni 2016
Ok
Ok
Recenserad 21 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Chee från Singapore
Affärsresenär
Standard Tvåbäddsrum
Bodde i 4 nätter i april 2016
1st Timer
Good location with a lot of local food
Recenserad 09 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Yew från Malaysia
Familj med små barn
Familjesvit
Bodde i 5 nätter i maj 2016
Normal
Can be improve in future.
Recenserad 01 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

herman från Indonesien
Par
Familjesvit
Bodde i 6 nätter i maj 2016
Good location, many food, street market, near mtr, the bad things is the bed is extreamly hard
The bed is extreamly hard make us backpain; staff helpfull but not really friendly. Location is quiet good there's a lot off food around and near to night street market. Room is quiet big and clean but feel old enough.
Recenserad 26 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Sappayasit från Thailand
Familj med äldre barn
Standardrum
Bodde i 3 nätter i april 2016
worth an cleanliness
but this a little for to walk to jordan station when you have elder
Recenserad 22 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Dekky från Indonesien
Affärsresenär
Familjesvit
Bodde i 2 nätter i april 2016
good price and friendly staffs
location near 2 mtr stations,nice room and spacious.
Recenserad 15 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: