Mycket bra 7,9
baserat på 668 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 668 omdömen
  • Renlighet 8,5
  • Faciliteter 7,8
  • Läge 7,6
  • Bekvämligheter på rummet 8,4
  • Service 8,3
  • Valuta för pengarna 8,1
  • Mat/Middag 6,8
Sortera efter

Tat från Hongkong
Reste med partner
Juniorsvit
Bodde en natt i juli 2016
nice apartment with wonderful view
the interior is fine, while the bathroom looks a bit old though. If the Queen-sized bed is replaced with a king-sized one would be much better.
Recenserad 03 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Chris från Australien
Reste med partner
Standard Studio
Bodde i 4 nätter i juli 2016
Helpful staff & big room
Stayed 5 nights - initially thought it was too far from the action but good to get back to a quite place after a day of being out in very crowded parts of HK. Taxi only $25 HKD to Central. We got a room upgrade to a suite which was quite large by HK standards. Only downside no breakfast here but we ate both the semi buffet lunch as well as dinner here and both food and value very good.
Recenserad 02 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

SZE från Hongkong
Familj med småbarn
Standard Studio
Bodde en natt i juli 2016
Good Service , Big Room
Value for money
Recenserad 01 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Yiu från Hongkong
Reste med partner
Standard Studio
Bodde en natt i juli 2016
Excellent service
Very good and warm service. Besides, very nice location and wonderful restaurant.
Recenserad 31 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

KIT från Hongkong
Reste med partner
Standard Studio
Bodde en natt i juli 2016
nice
clean
Recenserad 20 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Wai från Hongkong
Gruppresenär
Standard Studio
Bodde en natt i juli 2016
Nice
Tidy and homey Would be good if there were detergent, towels and other kitchen stuff
Recenserad 14 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

ray från Hongkong
Affärsresenär
Juniorsvit
Bodde en natt i december 2015
Comfortable Room
Good location, away from the busy area yet still accessible easily, big room, great value for money.
Recenserad 04 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

teck från Malaysia
Familj med småbarn
Juniorsvit
Bodde i 5 nätter i februari 2016
good location, nice view, value for money
good location, nice view, relaxing. not suitable for those like shopping, bustle city
Recenserad 30 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Joseph från Australien
Reste med partner
Juniorsvit
Bodde i 2 nätter i maj 2016
Good location value for money
it is very central and the rooms are good there is a supermarket close by and it is near hong kong central a short taxi ride
Recenserad 01 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Joseph från Australien
Reste med partner
Juniorsvit
Bodde en natt i maj 2016
Great location near supermarkets and shops a short taxi ride to city and ferry terminal
There is a well-stocked supermarket a short walk from the hotel so you can do some food preparation and cooking in the room
Recenserad 01 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: