arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

2015
Bra 7,4
baserat på 6249 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Brabaserat på 6249 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 7,5
  • Faciliteter 6,7
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 7,3
  • Personal 7,2
  • Valuta för pengarna 7,4
  • Mat/Middag 6,5

Lars S.
Sverige
24 oktober 2010
Bra och billigt!
Bra läge, pool, sushi resturang
Städpersonelen gick bara in i rummet när vi var där inne, små rum, ingen frukost
Vi sov två nätter och hotellet ligger toppen om man vill vara på den sidan av stan. ligger nära resturanger, pubar, kroger,mm. Det är små rum men det är det nästan alltid när man bor i hongkog. Men det är verkligen prisvärt. Det finns så att du kan köpa till internet till rummet, inte jätte billigt men det finns. Det finns att köpa till frukost och så ligger det en sushi resturang på andra våningen med bra buffe pris. Vi var mycket nöjda!

Lars S.
Sverige
24 oktober 2010
Bra läge nära till MTR
Nära till MTR och resturanger och ett bar nattliv.
Små rum, ingen rolig utsikt
4 nätter bode vi på wharney hotel och vårat rum var mycket litet och ingen trevlig utsikt. Men hotelet ligger jätte bra till och man har nära till det mesta. MTR ligger 2 minuter bort och resturangerna ligger längs hela gatan och det är fest 24/7. Det är mycket folk som rör sig omkring men det är inget du hör ifrån rummet. Lätt att få tag i taxi och så hittar dom flesta taxichaförer dit. Men städ personelen gick bara in i rummen och det är inte okej!

Christina F.
Finland
30 januari 2010
Nöjd.
Rent, snyggt, bra läge, trevlig personal.
Kan inte komma på något jag är missnöjd med, möjligtvis utsikten..
Personalen var väldigt trevlig och hjälpsam. Jag anlände på förmiddagen och fick mitt rum med en gång, även fast incheckning skedde tidigast klockan 14. Rummet var rent och snyggt. Städningen fungerade bra. Jag fick mycket hjälp av personal hur jag skulle ta mig vidare till nästa ställe, vilket gjorde nästa resa otroligt enkel och bekväm. Hotellet är beläget nära tunnelbana, men inte i något av de största turiststråken utan i ett relativt lugnt område (jämfört med folkmassorna i Kowloon). Jag kan absolut tänka mig att bo på detta hotell fler gånger och även rekommendera det åt andra. Vill man däremot bo "mitt i kaoset" är kanske inte detta rätt hotell.

theresa C.
Singapore
23 juli 2016
air con not working well...
We couldn't sleep well as the temperature in the room was erratic...

Will H.
Hongkong
22 juli 2016
good staff
Thanks koey from the reception again for the help great night in this hotel!

charles-alexis D.
Frankrike
22 juli 2016
Pretty ok in general
Good value for money and good location close to MTR but many African hookers around at night with the PIMPs nearby so avoid to go out too late if you are a man alone... Cold water in the shower unfortunately for me...

AU W.
Singapore
21 juli 2016
Good location
Proximity to Wanchai MTR

Terrance K.
USA
21 juli 2016
Always Comfortable
I often stay at the Wharney in Wan Chai when I'm in Hong Kong. Fo the price, size and locale of the Wharney you'd be hard pressed to find something comparable. The area is lively with fantastic restaurants and shopping near. Night life is fun with many pubs, clubs and places with live music within walking distance.

ALFRED O.
Malaysia
20 juli 2016
WC
Good enough

Crystal T.
Malaysia
20 juli 2016
good
overall are good.. just the aircon from room not cool enough